local-stats-pixel fb-conv-api

Baismīgi garu uzbrukumi!8

55 11

The Jaboticabal Poltegeist

1965. gadā 11 gadus veca meitene vārdā Marija bija upuris kādam ne pārāk draudzīgam garam.

Tas sākās viņas mājā, kad nez no kurienes sāka parādīties akmeņi un ķieģeļi, un iznīcināja lietas. Marijas ģimene izsauca priesteri, lai māju iesvētītu un visu ļauno izdzītu. Bet tas garu tikai vairāk sadusmoja un uzbrukumi kļuva vēl sliktāki. Lielākais atrastais akmens svēra 3,7 kilogramus. Kad akmeņi vairs neparādījās, mēbeles tika mētātas apkārt.

Marijai bija vēl sliktāk nekā viņas mājai. Viņa bija sista un kosta, beigās viņai bija visāda veida ievainojumi. Pēkšņi arī sāka parādīties adatas un dūrās Marijas ādā. No vienas potītes vien tika noņemtas 55 adatas. Gars naktī arī viņu žņaudza.

Problēmas gāja viņai līdzi arī uz skolu, vienreiz ēdnīcā viņas drēbes spontāni aizdegās. Uzbrukumi turpinājās gadu, pirms Marija aizgāja pie medija.

Medijs teica, ka Marijai uzbruka saniknots spoks, jo viņa iepriekšējā dzīvē ir bijusi ragana un esot nogalinājusi kādu cilvēku. Spoks plānoja vajāt Mariju visu viņas mūžu. Viņas mūžs gan bija īss, Marija sevi saindēja 16 gados. Kad viņa bija nomirusi, visa spokošanās beidzās.


Stroke Lacy's Haunted Road

2002. gadā izskatās, ka sēta ir zaudējusi strīdu ar spoku. Vismaz tas ir vienīgais izskaidrojums faktam, ka gars ir licis ietriekties 26 mašīnām vienā sētā 18 mēnešu periodā.

Daudzi braucēji ir ziņojuši par sajūtu, ka kāds ir ņēmis viņu rokas nost no stūres, pirms tie nogāja no ceļa. Citi apgalvoja, ka mašīnu riteņi vienkārši neklausīja. Faktu vēl padarīja dīvaināku kāds noslēpumains medijs.

Vietējais padomnieks Ričards Džeims teica, ka pie viņa vietējā krogā bija pienācis klāt vīrs, kuru viņš neatpazina. Vecais vīrs viņam teica, ka ir medijs un, ka kāda sieviete 1930. gadā ir nomirusi tajā vietā, kur visas avārijas ar nabaga sētu notiek. Viņa nomira zaudējot kontroli pār stūri. Tāpēc rēgs vēlās radīt citiem tādu pašu likteni, bet tomēr ir apsolījusi nevienu neievainot. Tās ir labas ziņas cilvēkiem, bet sliktas sētai.

55 11 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
2 0 atbildēt

nav forši kopēt emotion

2 1 atbildēt

Un tas viss?

0 1 atbildēt
tu nopietni? emotion Es pati to tekstu tulkoju no angļu valodas. Kas, tad ir vēl kāds, kurš kopē? emotion
0 2 atbildēt