local-stats-pixel fb-conv-api

Baisie noslēpumi, kurus slēpj Wikipedia49

1920 1

Domājams, ka visiem ir zināms, ka Wikipedia ir atrodamas visādas ērmīgas lietas par kurām var gan pabrīnīties, gan tikpat labi pašausmināties. Ja nevari aizmigt, tad saķer savu spilvenu un sāc lasīt.

Iesaki rakstu sociālajos tīklos, lai pabaidās arī citi.

1920 1 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Man īstā lasāmviela divos naktī emotion

64 0 atbildēt

Tas ēnu cilvēks ir interesanta lieta. Man ir čoms, kuram reizēm ir miega paralīze (stāvoklis, kurā redzi visu apkārt notiekošo, bet nevari pakustēties), un viņš ir stāstījis, ka reizēm gadās redzēt ēnainu stāvu istabas stūrī. Sākumā domāju, ka tas ir viņa bagātās fantāzijas izgudrojums, bet papētot sīkāk, izrādās, ka kas tāds rādās tiešām daudziem cilvēkiem. Dažkārt tēls vienkārši stāv stūrī, dažkārt tas pietuvojas un rodas sajūta, ka tas pieskaras kājām vai uzgulstas uz krūtīm, stipri spiež un, pielicis seju pie upura, skaļi kliedz vai vienkārši blenž virsū. Daži neredz šī tēla seju, dažiem tas izskatās kā veca sieviete bez acāboliem.

Domāju, ka šim fenomenam nav sakara ar kaut ko paranormālu un tā ir cilvēka psihes radīta halucinācija stāvoklī starp miegu un pilnu apziņu, bet tāpat biedējoši.

Latviešu mitoloģijā eksistē Lietuvēns - gars, kas naktī žņaudz lopus un cilvēkus. Esmu diezgan drošs, ka tā cilvēki apzīmēja šo halucināciju, jo apraksts ir principā identisks mūsdienu atstāstiem, tātad kas tāds nav tikai pēdējo laiku fenomens, bet ir pastāvējis jau sen. Tiešām būtu interesanti uzzināt, kādu procesu rezultātā tas rodas, bet pieņemu, ka ko tādu ir ļoti grūti izpētīt.

Ja kāds neplāno gulēt nākamās pāris naktis, šeit ir īsa dokumentālā filma, par kuru cilvēki ir izteikušies, ka vizualizācija ir diezgan precīza. 

https://www.youtube.com/watch?v=axeoTQtawt8

59 0 atbildēt

Vinčesteri šito visu jau sen atšifrējuši emotion emotionemotion

43 1 atbildēt

Angļu sieviete, kura mirusi nogulēja trīs gadus (!) savā dzīvoklī Londonā pie ieslēgta TV līdz viņa tik atrasta. 

Un pilnīgi nevienu neinteresēja, kpc viņa nemaksā īri vai komunālos?

39 0 atbildēt

Pat bail palika emotion

11 0 atbildēt

Nu ko, lai saka. Perfekta lasām viela naktī un viss labāka pasaciņa pirms gulētiešanas. emotion 

10 0 atbildēt

Par UVB76 gan ir mazliet interesantāk nekā autors norādījis. Tiek uzskatīts, ka tas ir signāls kas tika sākts raidīt jau PSRS un tautas valodā to sauc par Dead Man Switch, kurš apklusīs kodolraķešu palaišanas rezultātā.

8 0 atbildēt
Francietim . ;D vai gadījumā nav jābūt Francūzim ?
7 0 atbildēt

ja es būtu kkas pardabisks un darītu pāri cilvēkiem, pēc šī raksta izlasīšanas es noteikti uzmeklētu kaķūnu lai padarītu viņa dzīvi interesantāku

6 0 atbildēt

paprasi kādam pieaugušajam , lai izskaidro nozīmi vārdam - blakusefekts....

3 0 atbildēt
Tagad nezinu ko domāt, jo ja es sapratu pareizi, tad vienu no faktiem laikam esmu piedzīvojusi vairākas reizes, kas man šķiet baisi. emotion
3 0 atbildēt

Diez ko interesanti stastini 

3 0 atbildēt

Mjā, maziem bērniem ir bagāta fantāzija, bet varbūt viņa tiešām izjuta miega paralīzi un tas viņu tā traumēja, ka pārējās lietas, iespējams, nedaudz piedzejoja klāt. Kad biju mazs, arī izdomāju visādus pigorus un pats tiem ticēju. Tas ir bērnu fantāzijas spožums un posts - tik dzīva izdoma, ka grūti atšķirt pa īstam sajusto no izdomātā.

2 0 atbildēt
To pa skapismu - tadu sodu varetu iedot tam imantas pedofilam
2 0 atbildēt

Tieši tāpēc jau ir doti šķirkļu nosaukumi, lai tu pati varētu sameklēt. Raksts jau tā ir diezgan garš. Uztaisi tu tādu un tad paskatīsimies cik tev būs daudz info par katru.

1 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts, no manis +, bet info daudz par maz emotion

1 0 atbildēt

Priekš kam vispār ir domāti tie kalniņi 20.attēlā?emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
A kas notiek ja apstājas pie melnacainajiem bērniem??? Vai iedod naudiņu???
0 0 atbildēt

Interesanti ! Vienīgais varēja sīkāk vai par kādu vēl atsevišķu rakstu. emotion

0 0 atbildēt