local-stats-pixel fb-conv-api

Baisas Priekšnojautas 1029

220 4
220 4 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Neomulīgas situācijas.....

Man patīk lasīt šitos stāstiņus,tāpēc ceru,ka būs vēl daļas.

14 0 atbildēt

6. Tik daudz TV nevajag skatiities :P

Bet ir labi + :)

5 0 atbildēt

9. tās noteikti bija mirandas nometnes. un jā es esmu bijis tajās pirms kādiem četriem vai pieciem gadiem. tīri forši bija HP nometnē.

4 0 atbildēt

Lielākā daļa stāstu ir meiteņu

5 1 atbildēt

Neesmu saskāries ar priekšnojautām nomodā, bet gan katrs sapnis, ko pamostoties atceros, ir piepildījies pēc ~pāris dienām. Daži no tiem ir tādi, kurus nekad negribētu vēlreiz pieredzēt un nekad nenovēlētu citiem. Dažreiz man liekas, kad dzīve ir uz priekšu paredzēta, jo lai ko darītu lietas labā, lai novērstu situāciju, tā vienmēr piepildās. Dažreiz liekas, kad tā ir mana vaina, kad neko neesmu spējis izdarīt lietas labā, un tas totāli ies*kā.

2 0 atbildēt

7.Tā jau tajās nometnēs izdomā, ka vajag pabaidīt bērnus. emotion

2 0 atbildēt

iz manas dzīves(pirms kādiem 4 gadiem) : biju kaut kādā parastā vasaras nometnē uz dažām dienām, tad viens no nometnes vadītājiem(viņi bija tādi jaunieši) pastāstīja, ka netālu esot pamests mednieku namiņš. nu un tajā vakarā es un vēl daži no tās nometnes, ieskaitot pāris vadītājus, devāmies uz turieni. ceļš uz to būdu bija gar vienu purvainu dīķi, līdām cauri brikšņiem, kājas bija slapjas, bija arī daži skrāpējumi. Pati mednieku būda bija ne pārāk maza, nedaudz lielāka par 3istabu dzīvokli, un tā kā viņa bija celta uz tādu pakalnu, viņai nebija īsti pamati, viņa balstījās uz koka brusēm, puse no tās būdas atradās 1.5-2m virs zemes. Izskatījās, ka tur neviens nebija bijis kādus gadus 5, tā izskatījās diezgan sapuvusi, kaut gan logi vēl bija stikloti.  Protams viens no tiem ''lielajiem'' (tajā laikā man visi, kas bija vecāki par 18 gadiem man bija ''lielie'') līda augšā un skatījās, kas tur tajā būdā ir, pārējie (mēs bijām kaut kur ap 10 cilvēkiem kopā) gaidījām lejā. bija nedaudz satraukums jo tā būda tiešām izskatījās baisi, to vēl pasiprināja krēsla (bija kaut kur ap plkst 20.00). Savam draugam teicu, ka man ir ļotineomulīgi. visu, ko tas čalis, kas tajā būdā ielīda, paspēja pateikt bija tas, ka ''šeit neviena nav... bet šeit ir ledusskapis, gulta un šeit ir vesela iedzīve'' un pēc tam viņš, ar lielu krakšķi, izlūza cauri tai grīdai, kas atradās aptuveni 1.5m augstumā... pa laimi viņš smagi nesavainojās, jo cauri viņa izraisītajam caurumam grīdā vēl krita visādi trauki un citi s*di :D    viņš smagi sasita, bet par laimi nesalauza kājas. bija asiņošana bet nekā smaga. pēc tam mēs diezgan raiti devāmies atpakaļ jo bija tāda baisa sajūta, daži no maniem nometnes biedriem visu atpakaļceļu teica ''man bija tāda nojausma ka kaut kas slikts notiks...''   nekā pārāk baismīga bet vienīgais, ka šis ir 100% true :)  <diezgan garš komentārs sanāca, btw rakstam + no manis :D

2 0 atbildēt

puse vispār nav priekšnojautas bet man patīk takšto+

2 0 atbildēt
Ehuuu, lol es ar tadam lietam saskaros visu laiku, ta teikt speju redzet kadu mirkli pirms tas ir noticis, un ta nav prieksnojauta, ir ari citas lietas kas to izskaidro. :3
1 0 atbildēt

2 neatbilst

1 0 atbildēt

nez. . .man lielaakaa dalja tomeer liekas vairaak smiekliigi nekaa bailiigi. . . un nevajag tgd man dirst virsuu par to. . .

2 1 atbildēt

Es esmu redzējis īstu dēmonu (sukubus ja kads zin kas tas ir) ,apmeklēja mani daudzas reizes,

ja kāds grib zināt vairāk par šo rakstat.... Un ja man ir draugs kas ar viņiem kontaktējas baisi!

 

P.S - Kad tu viņus satiec tu esi pilnība paralizēts , aceros gandrīz pilnība kā vinš izskatās!

0 0 atbildēt

Vairāk izklausās pec izdomātām situācijām nevis patiesībasemotion

0 0 atbildēt

Šis nav ņemts no Spicās avīzes? :D 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Ir labi , interesanti :))

0 0 atbildēt

interesanti

0 0 atbildēt

man pasam butu bail ja notikstu ka 6. bilde

1 1 atbildēt

jāā... tiešām neomulīgiemotion

0 0 atbildēt

Par Hariju Poteru +

1 1 atbildēt