local-stats-pixel fb-conv-api

Baisas Japāņu Leģendas Un Mīti17

623 0
623 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Ne tikai Japānā iemūrēja cilvēkus celtnēs .. Es zinu kādu leģendu , ka Madlienā sāka būvēt baznīcu , bet kad pabeidza , viņa pēc pāris mēnešiem nojuka . Tā to baznīcu visu laiku atjaunoja , bet baznīca visu laiku bruka .. Tad kāds gudrinieks pateica , ka baznīcas sienās,jāiemūrē kāda jauna sieviete .. Tika aicinātas visas drosmīgās sievietes, taču neviena kaņešna nepieteicās ... Tad pārvaldnieki uzlūdza sievietes uz dzīrēm un viņu mērķis bija sievietes piedzirdīt , taču sievietes nav muļķes ,.. Vienīgā kas dzēra bija Madeliena, viņa iemiga tajā ballē un tad naktī viņu iemūrēja sienā ... Trīs dienas tā sieviete,kliedza , lai viņu izlaiž , līdz viņa nomira .... Un patiesība jau bija - baznīca turās vēl šobaltdien , bet Madeliena pusnaktīs kliedz ... Un par godu "drosmīgajai" sievietei Madlienu sauc oar Madlienu , kā no vārda Madeliena ..
14 0 atbildēt
Pēdējais ,ja tu pasaki vēlreiz jā ,tad viņa tev sagriež muti ,bet viņa tikai uzbrūk vīriešiem ,jo viņai sagrieza muti viņas vīrs par to ka viņa laida pa kreisi un jā šis mīts ir tik reāls ka bērnus skolotāji veda uz mājām ,jo viņa visus nogalināja tajā pilsētā.
5 0 atbildēt
Tas 4 un piektais piespieda mani buut maajaas pirms tumsas un neiet uz toleti naktii. Buus jaaievieš naktspodins emotion
3 0 atbildēt
Par Sagriezto sievieti (Kuchisake-onna) ir vairākas foršas filmas. Iesaku noskatīties!
2 0 atbildēt

Ko tik tie japāņi nedabū gatavu emotion

1 0 atbildēt
Pēc pēdējās leģendas man palika pavisam neomulīgi. emotion
1 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=cEwACG7TC80

domā vajadzēs.? Bet vispār kkāda dīvaina sagadīšanās, ka tieši pirms skatijos Tavu sakstu, noskatijos šo video. emotion

0 0 atbildēt

5. Zobārstam gan ir viegli piekļut visiem viņas zobiem.emotion

0 0 atbildēt
Nākamo !
0 0 atbildēt

Sagriezto sievieti var apstulbināt atbildot nezinu. Viņa apstāsies un domās ko ar tevi darīt un tev ir laiks pazust. Un ja atbildēsiar jā uz viņas jautāumu kad viņa novelk masku viņa ies tev līdzi uz tavu māju un nodalinās uz sliekšņa jo ļaunie gari nespēj tikt pdzīvotā namā ja netiek uzaicināti.

0 0 atbildēt
5. Ir Kucisake-Onna
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt