local-stats-pixel fb-conv-api

Baisākais notikums manā dzīvē 215

70 8

Stāsts ir patiess. Pie manis uz visu vasaru atbrauca mana māsīca un mēs ļoti labi pavadījām laiku, līdz brīdim, ka iezvanījās mans telefons. Kad pacēlām telefonu kāds šausminošā balsī teica: Esmu pie tavas mājas! Un nolika klausuli.Mūsu pirmā doma bija ka mūs kāds izjoko, bet pēc 5 min. zvanīja atkal un teica: Esmu pie jūsu durvīm! Mēs ļoti uztraucāmies tapēc ieslēdzāmies manā istabā un gaidījām kas notiks, kāds sāka klauvēt pie mūsu durvīm un tieši tajā brīdi iezvanījās telefons un tāpati balss teica: Esmu pie tava loga! Tajā brīdi beidza klauvēt un mēs abas paskatījāmies uz loga pusi.

Garām paskrēja melna ēna! Mēs bijām šausmīgi pārbijušās, ka aiz bailēm es izslēdzu savu telefonu lai tas ērms man nezvana. Mēs izskrējām ārā un nostājāmies blakus kokam. Pēkšņi manu māsīcu pagrūda un viņa tieši precīzi ietriecās kokā un nobrāza tā pamatīgi plecu ka pat asiņot sāka. Mēs no bailēm zilas kļuvām un skrējām iekšā. Ieskrienot iekšā mūs sagaidīja vēlviens pārsteigums.

Mūsu lietas kas bija manā istabā bija izmainījušas savas vietas un tas bija ļoti biedējoši, aizmirsu piebilst ka mājās neviena nebija. Vēlāk kad visi atnāca vairs par laimi nekas neotika turklāt kad ieslēdzu savu telefonu bija 5 neatbildēt zvani no tā svešā nummura un viena atsūtīta isziņa kurā bija rakstīts ''NĀVE'', bet nekas vairs nenotika toties katru dienu man neredzot manas lietas maina savu atrašanās vietu un tas ir diezgan spocīgi.

70 8 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Spais!emotion

14 3 atbildēt

emotion 

7 2 atbildēt

Ticu gan ka tā var notikt-.- Izlasi manu stāstu tur titulbilde meitene kas pūš tauriņus (Ēna)Nu lūk 1. stāsts ir patiess;)

4 0 atbildēt
Man laikam jāiet uz Veselības Ministriju un jālūdz ierobežot narkotiku tirdzniecību Latvijā.
7 4 atbildēt

..un tad es pamodos. emotion

5 4 atbildēt

chipsis123 ir mana māsīca es to apsiprinu un varu atsūtīt bildi!!! Kas jums visiem ir?

1 1 atbildēt

Es jūs cilvēkus tiešām nesaprotu , kas jums darīt nav ko kā tikai apdirst kāda cilvēka rakstus , ja jums kas labāks prāta tad lūdzu taisat savu rakstus , gribēšu redzēt cik tizli tie būs ! Nevienu cilvēku nevajag apcelt . Paši neēsat ne par kapeiku labāki . Ja kas nepatīk aizver šo rakstu un ej kur citur palasīties nevis tizli komentē .emotion

0 0 atbildēt

Jā tas stāsts ir patiess jo esmu MJ Lover māsīca!emotion

0 1 atbildēt

Paldies Eljuuks ka novertē un tici... Esmu MJ Lovera māsīca un tā patiešām notika! :):):)

0 1 atbildēt
Bullshit..
0 1 atbildēt

Piedod, bet baigā kaka. 

5 8 atbildēt