local-stats-pixel fb-conv-api

Baisā cilvēku pieredze ar Ouija Board37

610 5

emotion

610 5 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
Ar šo dēli ir tā, ka tu pats neapzinoties kustini to actinu jeb planšeti, jo prāts pats rada to ko viņš grib redzēt. Tam pat ir zinātnisks pamatojums, ja nemaldos, kaut kas saistībā ar muskuļu mehānismu, vairāk tā neatceros. Pats arī esmu mēģinājis to lietu izmēģināt. Visas trīs reizes nekā nenotika, pat izmēģinājām vairākās vietās. Nu nav jau brīnums, ka šis dēlis oriģināli tika radīts kā spēļmantiņa.
14 0 atbildēt

cik reizes jāsaka nedarīt tādas stūlbības emotion

11 0 atbildēt
Vienreiz biju klāt ,kad manas draudzenes sauca Ouija un es pat neturējos pie tā trīsstūra ,bet mēs prikola pēc paprasijām ,vai viņš vēlas kādai no mums kko pateikt un viņš uzslīdēja uz manu vārdi.Prasijām ,ko viņš vēlas teikt un viņš pateica, kā nomiršu...no tās reizes neesmu saukusi.(šaubos vai tas ko viņš paziņoja tā notiks ,bet to demonu vairs nesaukšu)
7 0 atbildēt
Bullshit, tas pats, kas ar Charlie challenge : D. Bija interesanti uzzināt vairāk par šo. emotion
6 1 atbildēt

Es zinu pāris cilvēkusi, kas šo ir spēlējis. Tikai to spēli, ne šādi nosauca.(Viņi paši taisīja uz papīra) Viens no gadījumiem bija tas, ka gars bija aizkaitināts un visu nakti staigāja pa to istabu. emotion Nākošajā dienā gan pazuda.

3 0 atbildēt
Tas obligāti jādara pa nakti? Pa dienu nestrādā, vai? Ja tā, tad tas liek aizdomāties, ka visas Vīdžijas padarīšana ir feiks un tumsa tiek izmantota tikai lai palielinātu efektu... Laikam būs jāuzzīmē uz papīra lapas un jāpamēģina pa dienu. Tad Jums pateikšu..emotion
3 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Pati esi mēģinājusi šo dēli? Īstenībā es gribēju pamēģināt ,bet tad paskatījos filmu "Paranormal activity" un vairs kaut kā negribējās to darīt vienam.

1 0 atbildēt

Mans puisis vienu reizi, kaut kur bija dabūji šito un jau tajā pašā vakarā pēc dabūšanas sadedzināja un izlidināja ārā xD

1 0 atbildēt
Ebayā var . Ja gribi viņu ātri dabūt , skaties - worldwide ± 1 day shipping .
0 0 atbildēt

paštaisīts ir pat labāks. Tas būs uzlādēts ar Tavu enerģiju, un domu, un darbosies spēcīgāk. 

0 0 atbildēt
Jums varbūt liekas tas viss smieklīgi bet ar gariem nevajag jokot. Tie kas var atbildēt ir nolemti mūžību klejot nekurienē, starp realitātēm ja tā varētu izteikties. Jo ilgāk viņi ir tādā stāvoklī jo dusmīgāki viņi ir. Ja domājat spēlēties ar tādām lietām tad esiet pieklājīgi un uzdodat nevis stūlbus jautājumus par sevi bet vai varat palīdzēt viņam. Ja nezināt pieklājības normas tad nedarāt neko, jūs viņu sadusmosiet un tad jau neko nevar paredzēt.
0 0 atbildēt
Ehh tāds raksts jau ir bijis!
0 3 atbildēt