local-stats-pixel fb-conv-api

Bailes vai nāve7

Ir daži cilvēki, kas no kaut kā ļoti baidās, ikdienā tās ir parastas lietas ,piemēram, cilvēki nevēlās, la viņus pa ceļam kāda mašīna nobrauc vai kaut kas slikts notiek...

Ir tādi cilvēki kas nejiet tumšā laikā vieni paši ārā, jo viņiem ir bail, bet viņi īsti nezin no kā...

Ja cilvēkiem ir ļoti bail, tad viņi arī neskatās šausmu filmas, lai pēc tam viņi ilgi nebaidītos vai arī varētu normāli aiziet gulēt...

Bailes ietver sevī, tādu vārdu kā NĀVE, jo ne jau cilvēki baidās no kaut kā primitīva, bet gan no nāves. Cilvēki var nebaidīties tikai tad, kad viņi pierādīs sev ka viņi nebaidās no nāves, piemēram, ja viņi iedomāsies ka tajā tumšajā tunelī, kāds gribēs tevi nogalināt, tu mēģini sev ieskaidrot ka tev ir viss vienalga, bet ar vienaldzību pārāk neaizraujies, savādāk tev vairs neinteresēs citi, tev viss būs vienalga ko citi runās.

Es zinu kā tas ir baidīties-man pašai tā ir bijis, bet diemžēl es esmu aizgājusi ar vienaldzību pārāk tālu, jo man cilvēki ir vienalga un es nesaskatu gar viņiem nekādu interesi, izņemot tādus cilvēkus, kas mani saprot vai ir man līdzīgi.

Ja jums tas nepalīdzēja vai kaut kā savādāk, lūdzu nerakstat primitīvos komentārus...

19 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Tā īsti nevar saprast, ko esi vēlējusies pateikt.. emotion

5 0 atbildēt
Tavs raksts ir primitīvs tu primitīvais cilvēk!
2 1 atbildēt

(Bailes ietver sevī, tādu vārdu kā NĀVE) Domaju ka nebus ta.Bailes nesaistas ar navi.Tas ir instinkts,Tumsa mes baidamies no nezinas,jo nezinam un neredzam kas tumsa slepjas,ja vispar tur kads slepjas.

Ir teiciens-MULKIS TIKAI NEBAIDAS...

1 0 atbildēt

man no naaves nav bail, man bail nokluut slimniicaa  emotion 

1 0 atbildēt
Ko!?
0 0 atbildēt