local-stats-pixel fb-conv-api

Atnācēji no cita laika13

121 3

* Es no 2256.gada.

2002.gada decembrī FIB (Federālais Izmeklēšanas birojs) aģenti Nujorkā arestēja 44 gadus vecus vīrieti, kuru turēja aizdomās krāpšanā. Spēlējot biržā, viņš it kā izmantojis insaideru informāciju. Tas nozīme, ka vīrietis it kā noslēdzis noziedzīgu vienošanos ar to kompāniju menedžeriem, kas tirgo akcijas. Izmantojot viņu sniegtās slepenās komercziņas, vīrietis īsā laikā kļuvis bagāts. Sākumā viņam bijis vienīgi sakuma kapitāls - 800 ASV dolāru, bet jau pēc divām nedēļām viņš nopelnījis 350 miljonus. Turklāt  izdarījis to, veicot 126 visai riskantus darījumus, kas izrādījušies neticami veiksmīgi. Tieši šis fakts arī izraisīja Vērtspapīru tirgus komisijas aizdomas. Taču aizturētais, kas sevi dēvēja par Endrjū Karlsinu(Andrew Carlssin) noraidīja likumsargu apsūdzības. Viņš paskaidroja, ka biržā darbojoties pilnīgi viens, bet informāciju par to, kas un kā jādara, saņēmis no.. nākotnes. Redz, viņš 2002.gadā ar laika mašīnu ieradies no 2256.gada.

Ziņas par gluži neticamo peļņu un nenormālo, kas runā aplamības par laika mašīnu un ceļošanu laikā, presē parādījās 2003. gadā. par to rakstīja tabloīds Weekly World News. Turpat bija lasāms ari kāda eksperta viedoklis. Viņš apgalvoja, ka neticot blēņām par laika mašīnu, taču mēģinājumi atrast arhīvos jebkādas ziņas par cilvēku vārdā Endrjū Karlsins neesot devuši rezultātus. Uzreiz pēc tam ziņa nokļuva jaunumu portālā Yahoo! un plaši izplatījās visā interneta vidē. Arī Volstrītas brokeri izklāstīja savu viedokli - pat iegūstot absolūtu insaideru informāciju, tādu summu tik īsā laikā  noplenīt vienkārši nav reāli.Vai Karlsins patiešām uzradies no nākotnes, kur viss jau zināms? Starp, citu savādais notikums nav beidzies. Kāds anonīms labdaris par Endrjū iemaksājis drošības naudu  - miljonu ASV dolāru, viņš izlaists no cietuma un zibenīgi pazudis. Neticēsiet, bet tajā pašā provincē, kur 1941. gadā ieradies puisis no fotogrāfijas...Dīvainākais, ka gan no tabloīda gan Yahoo News un citiem interneta izdevumiem, arī no arhīviem gluži vai uz burvja mājienu pazudusi pilnīgi visa informācija par šo gadījumu. Atlicis tikai tik daudz, cik saglabājies izdrukātās kopijās. 

domāju, ka sviests, bet - http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Carlssin">http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Carlssin


121 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

hahaha pasaules gals nebuus dzivosim veel ilgi ja jau vins no 2256

4 0 atbildēt

būtu vai nebūtu es no cita gadsimta, es tāpat pazustu nezināmā virzienā no visiem kas mani pazīst, ja dabūtu tādu naudu :D

3 0 atbildēt

fufelis! ka var būt laika mašīna! iedomājieties, ka cilvēka radīta mašīna, kura satur vadus, metālus un visu pārējo, pēkšņi pazūd un ierodas nākotnē vai pagātnē!

1 0 atbildēt
heh avatarsheh

shit wtf?

0 0 atbildēt

ja jau laika mashiina tipa, tad ko vinjsh nezinaaja, ka vinju arestees? :D :D 

0 0 atbildēt

atbildot uz Terodaktils komentāru " domāju, ka sviests, bet - http://en.wiki... " izlabo. :)  

0 0 atbildēt

+, bet tādi stāsti tiek diezgan bieži izdomati un pie viena reiz arī pats piestrādaju nedaudz ;)

0 0 atbildēt

Labs ievads,labai gramatai!

0 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " ceļot pagātnē ir nesiepējami, nākotnē, teorēt... " es teiktu, ka ir otrādi, jo tu nespēj tikt laikā, kurš vēl nav pienācis.  

0 0 atbildēt

bet jau izsenis tiek runāts par laika kabatām, laika tuneļiem...tikai nevis jābūvē kaut kādas laika mašīnas, bet jāiemācās valdīt pār to kas ir.

es pamēģināšu atrast info, bet man tas nemaz tik nereāli nešķiet,,,

0 0 atbildēt

diezgan interesanti a kur vins  naudu lika ?

0 0 atbildēt