local-stats-pixel fb-conv-api

Atmaskojam EGO16

67 4

Visu mūžu jūsos ir mituši divi cilvēki. Viens ir ego, balamutīgais, prasīgais, histēriskais aprēķinātājs, otrs - apslēptā garīgā būtne, kuras rāmo viedo balsi jūs esat dzirdējuši ļoti reti vai reti tai pievērsuši uzmanību. Jo ieklausāties mācībās, tās apcerot un integrējot savā dzīvē, jo atmodināt un stiprināt savu iekšējo balsi. Tā ir dabiskā uztveres gudrība, jūs sākat atšķirt tās vadību no dažādajām ego balsīm. Sāk atgriezties atmiņas par jūsu patieso dabu visā tās krāšņumā un pārliecībā.

67 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

1. Šo visu var aizstāt ar vienu vārdu.

2. Kas ir tas kas grib atbrīvoties?

3. Kā var zināt ka baltais patiesībā nav nomaskējies melnais un otrādi?

4. Nekas nestiprina ego vairāk par vēlmi no tā atbrīvoties. Galu galā viss tevis pateiktais šeit tikai stiprina ego, nevis stimulē pretējo. emotion No tā nevar aizbēgt un to nevar izdzīt. lol. Tas atrodas tavā pakausī. Viena galvā till the death. deal with it

Pārstāj kopēt informāciju par kuru tev nav sajēgas.

7 0 atbildēt

Visas šīs garīgās lietas ir laika tērēšana. Atrast sevi nav iespējams, jo tiklīdz esi atradis, tikpat ātri pazaudē. Ego nav nekāda lieta, no kuras cilvēkam būtu jābēg, jo prāts tāpat vienmēr lēkās apkārt un tas ir mūsu dabā. Meklēt sevi ir būt mūžīgā karā ar sevi. Viss ir atkarīgs no tā, cik lielu gribasspēku velti savam prātam. Mēs esam šeit lai darbotos un veidotu attiecības. Meditēšana ir laba atpūta, ja ir bijusi pārāk liela intensivitāte un nekas vairāk. Manprāt daudziem ir izpostītas dzīves pašiem to līdz galam neapzinoties dēļ pārlieku lielas pieķeršanās pie reliģijas, garīguma, šamanisma utt. Lieki iztērēts laiks. Pie tam tas bieži vien tiek darīts ar pienākuma sajūtu nevis ar tādu, kā spēlējot kādu spēli vai jebko tamlīdzīgu, kas sagādā prieku. Dzīve ir domāta, lai darītu to, kas pašam patīk un tajā ir iekļautas visas labās un sliktās nodarbes. Izvēle bezgalīga. Es pats arī esmu gājis visādām filozofijām cauri un beigās noliedzu pilnīgi visu, ko iemācījos un sapratu to, ka galvenais ir dzīvot ar fokusu tagatnē un katru momentu izmantot visinteresantākajā veidā, kādā apstākļi ļauj. Par apkārtējo viedokli pilnīgi vienalga. Gandrīz visās situācijās būs cilvēki, kam patīk tas ko dari un kam nē. Bija tāds Aleister Crowley, kurš teica Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

6 0 atbildēt
Slimi murgi
5 1 atbildēt

Atjautīgi uzrakstīti stulbums, kuru var visskaistāk ieraudzīt nonākot līdz raksta beigām, un ieraugot avotu "vestijumi.lv"...

4 0 atbildēt

te daži komentētāji domā, ka ego ir egoisms.

egoisms ir vienas no ego ietekmes sekām cilvēka reakcijās uz apkārtējo realitāti.

ego - tas ir pārspīlēts un postošs sevis svarīgums attiecībā pret apkārtējo realitāti. var teikt, ka tas ir kā cilvēka iekšējā "Es" parazīts. 

1 0 atbildēt

Nepiekrītu... emotion  Freida teorija ir daudz saprotamāka un strādā praksē, bet šie ir murgi par ko cilvēki aizdomājas kad sapīpējas marihuānu. emotion 

1 0 atbildēt
Piekrītu šim rakstam. Kā arī katra paša ziņā ir tas, ka uzņemt šādu info. Musdienu pasaule tiek balstīta uz materiālām vertībām, kuras sniedz tikai fizisku baudu un dažreiz īslaicīgu baudu,bet tā ir parejoša, mūs jau no bernības māca, ka ir jāiet pari līķiem, tada lieta kā iejūtība bieži paliek otrajā plānā. Sevi ir jāiemācās izzināt, jo tikai tā var rast atbildes uz jautājumiem, lielai daļai cilvēku to darīt ir vienkārši bail, jo viņi baidās no sava ego. Dzīvē galvenā un svarīgākā lieta ir iemācīties mīlēt, lidz ar to būt harmonijā pirmkārt ar sevi otrkārt ar pasauli.
1 0 atbildēt
Šajā pasaulē bez ego neiztikt, citādi mēs tiekam sabradāti pat aci nepamirkšķinot, tas nu ir skaidrs. Pati to piedzīvoju, kad neko no otra negaidīju, tikai devu un devu. Šobrīd cīnos ar devējas dabu, iet grūti atkal atgūt savu ego. Viens nu man ir skaidrs- vieglāk dzīvot ir egoistam- bet vai labāk, tas ir cits jautājums.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nav jav tika traki, katram cilvēkam ir brīva izvēle, cik tālu viņš ir spējīgs(vai) grib iet...

Tas ir tikai ceļš, pa kuru mēs stulbie smadzeņskalotāji ejam..

0 1 atbildēt