local-stats-pixel fb-conv-api

Artefakti, kas glabā gadsimtu noslēpumus10

1126 1

Vēstures stundās par to nemācīs, jo šeit ir darīšana ar zinātni, kas nevar būt neskaidra, jocīga vai dīvaina, bet dzīve cenšas pierādīt pretējo. Vai vēsture ir mēģinājums izveidot kaut ko saprotamu no ikdienas dzīves, vai arī tā vienkārši ir abstrakcija un notikumu interpretācija atbilstoši nepieciešamajam uzskatam? Vēsture ir tik daudzas reizes pārrakstīta, ka daudzas detaļas ir zudušas no mūsu apziņas, bet neskatoties uz to, gribas būt pasaulē, kur ir noslēpumi, kas nav atminēti un propaganda nav vēsturi pārvērtusi par savu paklausīgo ruporu.

Daži artefakti, kas nekādi neiekļaujas nevienā pasaules uzskatā.

1126 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Liela daļā ''mītu'' ir patiesība, un lielāko daļu brīnumu ja uztvertu reālāk, daudz kas jauns atklātos, bet to nepieļaus, mazākā izmaiņa skaitļos vai vēsturē liktu pārrakstīt visu zinātni uz kā tā pastāv  emotion 

32 1 atbildēt

Bij interasnti palasīt !

18 1 atbildēt

Runājot par tiem Romiešu dodekaideriem, tad, nav tik interesants fakts - kam viņi bija domāti, cik - kā viņus varēja uztaisīt! Romiešu Dodekaiderus nav varējis uztaisīt neviens, līdz brīdim, kad parādījās 3D printeri!!! Tieši šis moments uzdod jautājumu - kas un ar kādām tehnoloģijām viņus ir taisījuši?

17 1 atbildēt

labs raksts emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Interesants raksts. emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt