local-stats-pixel fb-conv-api

Ar prātu neizskaidrojami fenomeni175

2656 22

Zinātne cenšas tikt skaidrībā ar apkārtējo pasauli. Tomēr zinātniekiem ne vienmēr izdodas saprast un izskaidrot dažas parādības, ar kurām mums, vairāk vai mazāk, iznāk saskarties. Gandrīz katrs no mums, ja nav saskāries, tad dzirdējis ir noteikti par ko tādu, kas nu nekādi „neierakstās” pasaules zinātnes grāmatā. Vissvarīgākā lieta, par ko zinātnieki strīdas ir – no kurienes radies cilvēks un kālab eksistē cilvēce? Un cilvēks jau ir iekārtots tā, ka netic tam, ko neizprot.

2656 22 175 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 175

0/2000

Cilveekam nav taada fantaazija, lai sho visu njemtu un no zila gaisa izdomaatu! Ir viss mistiskais. Cilveekam jaabeidz sevi uzskatiit par ' ciekuru- egles deelu'!

Tie, kas sho noliedz vnk ir paaraak aprobezhoti. Cilveeki NEKAD, es uzsveru, NEKAD dabu un visu tai apkaart nepaklaus.

Es izklausos peec taadas diivainaas, bet nu taa ir. :D

 

5. nerealai biezhi man ir. Neparasta sajuuta.

204 15 atbildēt

Man arī ir bijis tas Deja vu, ka tas kaut kur ir redzēts, bet parasti man šķiet, ka tas ir iepriekš nosapņots. Tāda sava veida pareģošana miegā. 

94 2 atbildēt

vēl šādus rakstus! +

47 0 atbildēt

Mans uzskats ir tāds - nekas nerodas no nekā!

Visām teikām, nostāstiem pamatā ir kaut kāda deva patiesības, jo cilvēks kaut ko neiespējamu nespēj smadzenēs saģenerēt nemaz,,,

39 2 atbildēt

Bet cilvēks sāk ticēt tikai tad, kad pats personīgi ar ko tādu ir sastapies! :))

33 5 atbildēt

No 8. bildes šermuļi pārskrēja pār kauliem!

Interesants rakstiņš, labas bildes, 100% +

23 0 atbildēt
Tagad visiem tiem idiotiskajiem bezmugurkaulniekiem, kuri apgalvo, ka nekā mistiska uz pasaules nav un mēs visi esam nenormāli, gribu ieskaidrot, ka pasaulē IR kaut kas mistisks. Lūdzu, izskaidrojiet man, kāpēc Sibīrijā pazūd tik daudz cilvēku bez pēdām, pat ja atrod, tad visiem ir šausmās ieplestas acis un izbiedēta sejas izteiksme? Kāpēc pa pasauli klenderē visas tās trubu skaņas? Kāpēc cilvēki pēc klīniskās nāves muld glupības un viņu smadzenes vienkārši plīst no elektormagnētiskās aktivitātes. Kāpēc no okeānu dzīlēm nāk skaņas, savādi radījumi utt. Kāpēc uz mūsu planētas parādās arvien vairāk cilvēku no paralēlajām pasaulēm. Kāpēc zem Zemes ir miljoniem kilometru garas pazemes pilsētas un miljoniem tuneļu tīklu pa visu pasauli. Kāpēc tajās vietās cilvēki pazūd, dzird savādus trokšņus un redz savādas būtnes? Kāpēc 4000 gadu vecajos Kairas tempļos pie 4000 gadu veciem zīmējumiem ir attēlotas uguns bumbas un lidojoši objekti, kurus senajā Ēģiptē dēvēja par dievu ratiem? Kāpēc gadsimtu vecos mākslas darbu ir atrasti lidojoši objekti utt. Kāpēc 5000 gadu veci pieraksti ir pilni ar to, ko cilvēki redzējuši? Ticiet man, tajās laikā nebija ne tik daudz prāta, ne tehnoloģiju, lai kaut ko tādu vienkārši izzīstu no pirksta. Ja izskaidrosiet šo, tad likšu Jūs mierā, ja ne, tad NEGVELZIET par to, ka tas ko neredzam neeksistē. Vienkārši SHUT UP BITCHES un sāciet paši pētīt visu šo, nevis gudri gvelzt, ka nekā mistiska nepastāv. Lūdzu! Ejiet un pētiet.
19 1 atbildēt

Zinaatnieki pat vel nav tuvu tam uz ko ir speejiigs cilveeks!Ticiiba kautkam ir tikai doma kuru tu turpini domaat,turpini domaat briinumus un briinumi ar teviim notiek!!!Super rakstsemotion

18 0 atbildēt

Tas deja vu man bieži uzrodas muzejos , brr protamas pirmais jautājums ko sev uzdodu KĀ var gadīties tā ka es pirmo reizi esmu šeit bet to visu esmu redzējusi ?

16 1 atbildēt

10. es no sava televizora (crt) dzirdu trokšņus tad kad vina mute uzlikts un pat no pirmā stāva .. vairaku metru attalums :/ jocigi (bet citi nezdird)

11 0 atbildēt

Izlasīju un, kā vienmēr, patika! Ļoti izbaudu šāda veida rakstus, tāpēc vēlētos, lai taptu vēl šādi raksti!

12 1 atbildēt

Gribu piebilst,  par 5. punktu - „Deja vu”  Ir arī hipoteze, ka tas ir tāpēc, ka saejot kopā, Kāds no tevu citas paraleās pasaules laiks ar pašreizējo, un tu jūti, ka esi te bijis.  Tikai hipotēze, no nac.goegraf. 

11 0 atbildēt

Man patika vēl šādus rakstus

10 1 atbildēt

Deja vu-man ta ir pa dienaam ...katru reizi,kad kaut kas notiks un tad tas ir piemeram tagad ziemasvetkos,man ta bija jo to itka sapni neesmu redzejusi bet ir ta parliecinoshaa sajuta par rakstu +

8 0 atbildēt

+, must haz mor :D Nja, 5- deja vu man ir diezgan biezi, tada divaina sajuta njam..

7 0 atbildēt

Cilvēkiem ir liela problēma - Mēs domājam, ka esam visuma centrs.

6 0 atbildēt

Nav dūmu bez uguns. Ticu ka kaut kas tomēr no visa šī eksistē. emotion Un arī šis raksts lido pa taisno uz favorītiem, lai varu vēlāk to parādīt draugiem. emotion 

6 0 atbildēt

+

6 0 atbildēt

Dažreiz man liekas,ka sapni ko esmu nosapņojusi redzu 2 vai 3 reizi,tāda sajūta ka tas atkārtojas..

Gaidu vēl šāda paša tipa rakstus... liels pluss no manis!

5 0 atbildēt

Ļoti labs raksts! ++++ no manis

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »