local-stats-pixel fb-conv-api

***Apslēptās cilvēku spējas*** TOP812

111 0

Cilvēkos ir neiedomājami daudz spēju , bet neviena radība pilnībā (100 %)nav arī izpētīta. Tāpēc ,kad tās atklājam , mums ir liels pārsteigums .

Cilvēki ir spējīgi paveikt , tik daudz ,ka pat citplanētiešiem atkārsies žoklis. Katru gadu nozogot simtiem cilvēku , viņi pat neiedomājas ,ka cilvēks arī spēj attīstīt telepātiju, levitāciju un kustināt priekšmetus ar prātu. Cilvēki nav tik dumji ,kā viņi iedomājas. Ka tik kādu labu dienu satiekot vienu no cilvēkiem ar spējām , nesanāk kakāt ķieģeļus.emotion ( joks ) Citplanētiešiem tas nav jāuztver nopietni, ne arī personiski. :]

Tad lūk mans Top8 ar cilvēku iespaidīgākajām spējām. Vai tu piekrīti manam Top 8 pslēptajām cilvēku spējām ? Kāds ir tavs Top8 ? Ja vēlies ļauj man zināt un ieraksti komentāros.

Iepriekšējie raksti:

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Creepypasta-TOP11/768293

http://spoki.tvnet.lv/tribine/TV-Nostalgija-TOP10/767954

Kuru spēju tu gribētu?

Ja atstāsi + tikai priecāšos emotion





111 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

emotion reiz kāds vieds vīrs man teica ka cilvēki ir ielikti sliedēs ko neļaus mainīt apkārtējie cilvēki, kamēr pastāvēs cilvēku rase, cilvēki nedzīvos ne mūžīgi nekā, jo cilvēks nevar samierīnāties ar to ka kāds ir labāks, tikai jēdz nodzīvot līdz 80 un nomirt, nevienu neinteresē filozofija un tas ka ja ņem mītus pamatot ar zinātni var izskaidrot visu, a kā kāds kko darīs ne tā kā citi grib, tas tiek atstumts un nodots, vai pat ja šie video nav viltojumi, tad tie kas tur zibsnījas, sen jau ir nomedīti un ieslēgti bunkuros, jo pēc ~Cilvēku~ Domām ja kāds ir pārāks vai kaut drusku labāks, tad tas ir ienaidnieks automātiski, cilvēki ir paši savu spēju ierobežojums un problēma, visa zinātne attīstās uz kādiem projektiem kā kļūt par pasaules valdniekiem... un padarīt sevi pārāku par citiem, bet tas vienkārši nenotiks, kamēr cilvēki būs ~ Cilvēki~ emotion

5 0 atbildēt
musdienu straujaja pasaule mums vairs neatliej laika sevis iszinashanai,bet vajag pacensties!
4 0 atbildēt
Es gribētu telepātiju, levitāciju un spēju kontrolēt ūdeni ^^ *izpildiet manu vēlēšanos kamisama*
2 0 atbildēt

Teleportācija ir īsta - atiek tikai izdzert pietiekošu daudzumu alkohola, un tu pat nenojautīsi, kur attapsies pēc tam. emotion

5 3 atbildēt

ja kadreiz tev tur ieniezas, tad atceries par to, kad esi seit un tagad un ievelc to gaisu plausas phhhhhhhh un izbaudi to mirki vienkarshi but + ari tam atraisas jaukas sajutas , par tuvajiem visiem par zemi dzivibam dabu , ka viss ir saistits, ta ir forsha sajuta , peace ( kad medite niez biezak)

0 0 atbildēt

Ja kas ĻOTI interesē, tad laiks vienmēr atradīsies.

0 0 atbildēt
Par spējām -jā, tādas var attīstīt, dažs jau piedzimst ar tādām, cits atklāj dzīves laikā, nejauši. Bet šie video -domāju, ka "fake and CGI". Var jau arī būt, ka ne...
0 0 atbildēt
es gribu macet radīt un kontrolēt uguni.
0 0 atbildēt
Es gribētu lidot un lasīt domas. Bet treša acs arī nav slikta.
0 0 atbildēt

1. tas ir ķipa citplanētietis, no ''colourbox'' ...

2. atslēdzies no pasaules, pavadi laiku ar sevi, pilnveido sevi. Viens vīrs ar nu jau īpašām spējām pavadija ilgu laiku viens pats alā, visu diennakti meditējot un atvēlot laiku nedaudz miegam, un ēšanai 1 kartupelis un glāze ūdens. 

3. saskatīt slimību kādā veidā? vai ar roku noskenējot, vai vizualizējot, vai sajūtot. fiziskās slimības kas nav no ārējiem apstākļiem radušās ir jābūt no emocijām vai domām. 

4. lūk video - https://www.youtube.com/watch?v=gid-Ag082lo tici vai ne. 

5. teleportāciju vairāk pieskaitu zinātnei, kaut gan ar ļoti lielu attīstību var pārkārtot atomus. laikam. 

6. 100% ir kaut viens cilvēks pasaulē, kurš var kaut nedaudz sevi pacelt ar domu spēku. pārējiem vēl jātrennējas. 

7. telepātija darbojas vienmēr, gluži kā radio viļņi, bet mēs jau negribam sevi piepūlēt lai noregulētu prāta staciju. dažreiz tas izdodas nejauši, un manuprāt ne tikai man ir tā gadijies, bet arī daudziem citiem ka tu iedomājies teikumu ko kāds tūlīt precīzi pasaka. vai kā savādāk. 

8. video par magnētisko vīru - https://www.youtube.com/watch?v=4sNi943WjYA vismaz vienu no viņiem.

9. ir bijuši dažādi gadijumi kad cilvēks ārkārtas brīžos ir kļuvis super stiprs. vai speciāli koncentrējis savu enerģiju uz kādu ķermeņa daļu. 

0 0 atbildēt

Cilvēki ir... cilvēki emotion

0 0 atbildēt