local-stats-pixel fb-conv-api

Apbrīnojamās Sakritības 349

371 5

Šī daļa būs veltīta mūsu pašu spokiem, kuri man uzrakstīja par savām dzīves sakritībām. Varbūt viņas nav tik apbrinojamas kā tās, kuras minēju pirmajos divos rakstos, bet dažreiz ir interesanti palasīt kas notiek mums apkārt.

http://www.spoki.lv/mistika/Apbrinojamas-Sakritibas/437125">Apbrīnojamās sakritības 1.daļa

http://www.spoki.lv/mistika/Apbrinojamas-Sakritibas-2/437597">Apbrīnojamās sakritības 2.daļa

371 5 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Man nav nekas ipass bet man vienu laiku agraak bij taa ka katru riitu es vnk gulta pamodos 5-5.30

 

afigeķ ne?emotion

60 0 atbildēt

smiekli sanaaca par siim "sakritiibaam".  Mistika. Mana draudzene uz skolu brauc ar to pashu autobusu ar kuru es... un vel pie tam mes macamies vienaa skolaa, VIENA KLASE!!! un vel divaina sakritiba, vinas mātes māsas vīra mātei ir tads pats vārds kā mana trešās pakāpes brālēna sievai! es shokaa!

36 3 atbildēt

mums ar otru pusi arii visss notiek, saistiibaa ir ar 23 datumu,(pirmais randinsh, dzimenes, braucaam uz aarzemeem 23 utt...visu laiku!!) un  jokaini ka tgd pat dziivojam pie manis un mums nesen uzlika maajas nosaukuma vieta ielu ar ciparu 23 .. mani shis cipar ieentereseeja biju aizgaajis pie veediskaa astrologa  2+3= 5 seksualas energijas skaitlis , taa vinsh teica a piecinieki ir abu muusu personu kodos :)sakritiibas diivaina lieta!!! tgd jau 2 gadus esam kopaa un diivaini atklaajas ka mees savaa laikaa esam vazaajusies pa vienaadaam vietaa, tikai neesam satikusies!!!laikam kkas dziivee bija jaaiemaacaas lai mees buutu kopaa:)))

16 0 atbildēt

lasot pirmo un nezinadams, kas tu esi, domaju, ka tu ČALIS iepazinies ar puisi, paartraucu lasit, bet pecctam visu izlasiju un ieliku plusu :D

7 1 atbildēt

Tādas sakritības, ka dirst negribas...ķipa es nopirku keksu un mans draugs arī. Pizģec sakritība. Hujņa kaut kāda

5 1 atbildēt

Noteikti vajag vēl šādus rakstus un turpināt jautāt citiem spokiem šos atgadījumus! Ļoti interesanti! emotion

2 0 atbildēt

taisi nākamo daļu..emotion

2 0 atbildēt

man ar kkas līdzīgs man tgd 13 gadi mammai 33 bet omai 53 :) Visiem 20 gadu starpība 

2 0 atbildēt

Man ari ta bija es katru ritu pamodos no 5 lidz 7 nu taja laika posma... :D

1 0 atbildēt

Vienreiz braucām ,ar vienu čomaku, uz Rīgu pirkt kirzas. Nopirkām sandales jopcik!!!!!! Sakritība? Nedomāju viss. emotion

2 1 atbildēt

11. viņa noteikti to zin. :)

1 0 atbildēt

man sakritību nau, bet kad es sapņoju man pēc sapņa ir tāda lieta ka ieslēdzās saprāts un ka es saprotu visu. jo sapņus nevar kontrolēt. to dara zemapziņa. un un un es izdomāju kas notiks nākošajā dienā. kā piem es izdomāju ka šdien man reklāma dos iespēju būt par lielo kompāniju starpnieku. kā piemēram coca cola apple utt. un jā tur es varu nopelnīt labu kāpostu. un galvebais es to visu izplānoju. ka uzleks tāda reklāma par mežiem vai kko t.līdzīgu bt tā saite nejiet. un tad es pats zināju kā iejiet tajā saitē kur ir tās kompānijas. un jā tgd piereģistrējos un lkm saakšu izsolē pārdot preces utt. un man tas ir katru dienu. varb vienu dienu na bt tā visu laiku ka radu savu rītdienu kādu vēlos sapņos. ;) :))

1 0 atbildēt

interesanti :)

0 0 atbildēt

interesanti :D

0 0 atbildēt

Šis stāsts notika ,pirms 3 gadiem 

0 0 atbildēt

Man arī ar puisi bija neliela sakritība. manas draudzenes tētis ir juvelieris un es domāju ko lai puisim uzdāvina uz gada kopā būšanas jubileju. Tāpēc gāju pie draudzenes un teicu ka gribu savam puisim iegādāties sudraba ķēdīti un sudraba kuloniņu vina pusīte man un viena viņam ar mūsu inicjāļiem. draudzene sāka smieties  un pateica ka mans puisis esot gājis pie viņas un prasījis tieši to pašu, betgās ar puisi runājām un smējāmies, bet gala rezultātā neviens neuzdāvinājām, jo vairs nebija interesanti. :)

0 0 atbildēt

mazliet tracina, ka daži nemāk rakstīt gramatiski kaut cik pareizi, nevar saprast viņu domu :S

0 0 atbildēt

Tas, ka personas kodu otra puse sakrīt, nav nekas neparasts.

Man ir vienāda personas koda puse ar māsas personas koda otru pusi, tāpat manam draugam ir vienāda personas koda otra puse ar manas otras māsas personas koda otru pusi. Tas ir normāli, ja visi dzimuši un reģistrēti vienā vietā.

Cik reizes es uzrakstīju "personas koda otra puse"? :D

0 0 atbildēt

 "Pirms diviem gadiem iepazinos ar savu puisi no Rīgas, un nemaz nenojautu, ka viņa tuvākie un draugi būs saistīti ar manu māsu - saistībā ar līdzīgajiem vārdiem. Viņa drauga, drauga sievu sauc Marta, kurai ir bērns Madars. Manai māsai ir 2 bērni, Madara, kura ir tieši tādā pašā vecumā. Un šogad piedzima otrā meitiņa un nosauca viņu par Martu, tā kā sauca drauga, drauga sievu:) Mana māsa nemaz ar viņiem nav pazīstama.." 

Hah Mana māsa pirms 2 gadiem pārcēlās uz rīgu un iepazinās ar savu puisi. Viņu sauc Madara un mani sauc Marta. 

0 0 atbildēt

interesanti

0 0 atbildēt