local-stats-pixel fb-conv-api

Amus glezna4

26 0

Šī glezna esot pasaulē pats vērtīgākais mākslasdarbs, kura tika uzgleznota ar dižmeistara Amus Noz Felta veidotajām krāsām. Gleznas krāsu noslēpums esot tajā, ka Amus Noz Felta savas krāsas veidoja uz dārgakmeņu bāzes. Šīs krāsas esot pasaulē pati vērtīgakā viela, jo neviens vairs nespēj atrast pareizo veidu, kā apstrādāt dārgakmeņus, lai no tiem iegūtu pareizās proporcijas atbilstošajām krāsām. Tiek lēsts, ka pati būtiskākā krāsu komponente Amus Noz Felta krāsām ir dimanta putekļi, kurus izmanto krāsas caurspīdības noteikšanai, kā arī paša mākslasdarba pārklāšanai, lakas vietā, kas nodrošina mākslasdarba krāsu neizbalēšanu gadsimtiem ilgi.
Arheologiem, tomēr ir sanācis uziet vecus papirusa ruļļus, kurus viņi saista ar Amus Noz Felta pierakstiem, lai gan pagaidām pierādīt to nav sanācis, ka šie pieraksti ir viņa veikti. Papirusa ruļļos uzrakstītais liek domāt, ka dārgakmeņu apstrādes tehnika ir saistāma ar Amus Noz Felta darbu, kurā viņš apraksta pamatkrāsu iegūšanas avotus.

Krāsas un toņu iegūšanas materiāls:
Mēness akmens pulveris - baltās krāsas iegūšanai
Saskaldīts rubīns - sarkanās krāsas iegūšanai
Saberzts dzintars - dzeltenās krāsas iegūšanai
Smaragda slīpēšanas pārpalikumi - zaļās krāsas iegūšanai
Sašķaidīts safīrs - zilās krāsas iegūšanai
Sadrupināta melnā vizla - melnās krāsas iegūšanai

Amus Noz Felta darbarīki un ar tiem uzgleznotais tiek turēts lielā noslēpumā un tie, kuri ir savā īpašumā ieguvuši kaut ko no ar Amus Noz Felta darbarīkiem izveidotā, to nevienam citam nerāda un nevienam citam par to nestāsta. Neskatoties uz to, ka viss kas saistas ar Amus Noz Feltas darbu ir ļoti liels noslēpums. Amus Noz Felta darbu piekritēji, ik pa brīdim, rīko sanāksmes, kurās nosaka savā īpašumā esošo darbu vērtību. Ja kādam ir nepieciešami līdzekļi, tad viņam vispirms savā īpašumā esošais ir jāpiedāvā noslēgtajam Amus Noz Feltas piekritēju lokam, jo jaunus biedrus savās aprindās Amus Noz Feltas biedri redz nelabprāt.

Amus gleznas turētājs tiek uzskatīts par vecāko Amus Noz Feltas piekritēju lokā, kurš sazinas ar pārējiem Amus Noz Feltas piekritējiem un paziņo tiem par dažāda veida pasākumiem un sanāksmēm, kurās tiek apspriesti dažādi ar mākslu saistītie notikumi. Bez tam Amus gleznai esot īpašs starojums, kas ļauj mākslasdarbā saskatīt vairāk kā jebkurā citā.

lasi, vērtē, komentē emotion

26 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Vella milti!
5 0 atbildēt

Iedod man lūdzu linku ar orģinālo avotu rakstam.

1 0 atbildēt