local-stats-pixel fb-conv-api

Amityville- patiesais stāsts18

125 1

Es zinu, ka daudziem spocēniem, to skaitā man, patīk dažādas paranormālas lietas, mistika un neizskaidrojami notikumi. Es parakņājo spoki.lv vēsturē u nneatradu stāstu par Amityvillu, tāpēc uzlēmu uzcept rakstu par šo interesanto vietu. Rakstu atzīmēju, kā oriģinālrakstu, jo tekstu tulkoju es  pats no angļu valodas.  

 

 

Tūkstošiem tūristu ik gadu apmeklē mazo kluso Amitvillu, cenšoties atrast pierādījumus par spoku, vai dēmonu klātbūtni. Tās bagāto vēsturi un skaustumu aizēno stāsts par DŽordžu un Keitiju Lutziem, kuri iepriekš dzīvoja Okeāna avēnijas 112 namā. Neilgi pēc ievākšanās viņi sajuta kaut ko līdzīgu psiholoģiskam teroram, kuru radīja " Paranormāla aktivitāte mājā".

Par šo māju ir sarakstīta novele, kā arī ir uzņemtas neskaitāmas filmas. Šī māja ir kļuvusi par visslavenāko " apsēsto " māju pasaulē. Daudzi pat ir pārliecināti , ka Amityvilla glabā daudz šaušalīgākus notikumus par tiem, kas notika ar Lutzu ģimeni. Seši DeFeo ģimenes locekli tika nogalināti 112 Okeāna Avēnijā tieši vienu gadu pirms tur ievācās Lutzu ģimene tur ievācās, un viņu traģēdija Amityvillas iedzīvotājiem vēl aizvien uzdzen šermuļus.

1965 gada Junijā vīrs vārdā Ronalds DeFe iegādājās māju 112 Okeāna Avēnijā, kurai klāt bija arī laivu novietne blakus Amityvillas upei. Mājai bija pietiekoši daudz istabu un telpas priekš viņa sievas un 4 bērniem. Tas izskatījās kā amerikāņu sapnis : skaista māja, laimīga ģimene, pietiekoši daudz naudas. DeFeo pat mājas priekšējajā dārzā uzlika izkārtni, kas vēstīja " Augsti Mērķi ! " , tādā veidā parādāt savas ģimenes stabīlo nākotni. Bet viņu jaunākais dēls DeFeo juniors bija ģimenes melnā avs. Viņam nebija tik laba rakstura kā tēvam, vinš bija agresīvs, kā arī lietoja narkotikas. Savas uzvedības dēļ draugi viņam deva iesauku " Butch "  . Ejot laikam vinš kļuva aizvien noslēgtāks un atsvešinājās no savas ģimenes.

Policijas ziņojums vēsta, ka 1974. gada 13. novembrī agrā rīta stundā Butchs pameta otrā stāva TV istabu pagrābdams savu 35 kalibra Marlin ieroci. Kamēr viņa vecāki un 4 jaunākie brāļi un māsas gulēja, vinš metodiski nogalināja viņus vienu pēc otra. Vispirms viņš iegāja savu vecāku istabā. Tēvu viņš nogalināja ar diviem šāvieniem muguras lejasdaļā. Tikmēr viņa māte Louise pamodās no ieroča skaņām un viņai bija iespēja reaģet, bet Butchs reaģēja ātrāk un nogalināja viņu ar diviem šāvieniem krūtīs. Pēc tam viņš ir devies uz jaunāko brāļu  Džona un Marka istabām nogalinot viņus. Visbeizot Butchs devās uz savu 2 māsu Dawnas un Alisonas istabu. Viņs  abas nogalināja ar 2 šāvieniem tieši galvā.
Butchs centās novelt vainu uz mafijas slepkavu, kurš vēlējās nogalināt visu ģimeni, bet policijas detektīvs kļuva aizdomīgs, kad viņa istabā atrada tukšu ieroča aptveri, kas atbilda slepkavības ierocim.  Viņa liecība bija saraustīta un dīvaina: " Es to darīju tik ātri, tik pārliecināti, es nevarēju apstāties. Kaut kas mani vilka to darīt "  Kad viņam paprasīja, kāpēc viņš ir paveicis tik šaušalīgu lietu, vinš atbildēja, ka "  Es nogalināju savu ģimeni pašaissardzības nolūkos. Viņi grasījās nogalināt mani ! Kad manās rokās nonāca ierocis es sapratu- Es  esmu Dievs! "

 

Kaut gan Butchs atzinās savā nodarījumā daudzi jautājumi paliek neatbildēti par to, kas notika .  Kāpēc bērni nebēga projām izdzirdod šāvienus? Kāpēc viņi palika savās gultās? Kāpēc kaimiņi neko nedzirdēja?

125 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

pasaki lūdzu dažu filmu nosaukumus. liekas interesanti.

+

1 0 atbildēt

4. bilde. iepazītināt cilvēkus ar dūmiem ?

1 0 atbildēt

khem.  Viņi visi bija sapīpējušies (think) T

as  DeFeo. Ieskatieties viņa sejā. Viņš neizskatās vesels. Kkas viņā mājo.. Bugīīman^^

0 0 atbildēt

diezgan interesanti un itriģējoši... baigi daudz par šo ir filmu, 

vecākā filmēta 1979 gadā 3. gadus pēc visiem notikumiem..

mazliet papētīju par māju.. 

tgd it kā tur viss okei .. dziivojot ģimene utt.. maajas adrese un augšējie logi mainīti.. 

0 0 atbildēt

Šitādus cilvēkus uzreiz nobeikt un nav tur ko domāt. bet no otras puses domājot tur kaut kas tik un tā ir dīvaini.

0 0 atbildēt

Es esmu mazliet kļūdījies. DeFeo ģimenē bija 7  locekļi. Tēvs ar māti un 5 bērni, to skaitā Butchs. Atvainojos par pieļauto kļūdu!!!

0 0 atbildēt

B*Ē kā man besī tā 5. bilde  emotion 

0 0 atbildēt

5.bilde zigspuldze manupraat! emotion

0 0 atbildēt

arii filmu esu redzeejusi

0 0 atbildēt

Kaa man patik sadi raksti :)

0 0 atbildēt

jaa,esmu redzeejusi so filmu..... liek aizdomaaties... manaa uzskataa,saadas skaistas maajas utml. cilweeki nepaardod bez iemesla... un luuk... jaunie iemiitnieki saskaras ne ar to patiikamaako.

0 0 atbildēt

slimi.

0 0 atbildēt

paldies bija intresanti palasit emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

brrr....skudriņas pārskrēja

0 0 atbildēt

emotion butch vnk slims cilvēks bija... varbūt

un jā kapēc bērn neskrēja prom? 

0 0 atbildēt

4 bilde - kads wtf? Defekts kamerai, netīrums, neprofesionāls fotogrāfs, slikta kameras kvalitāte...

0 1 atbildēt