local-stats-pixel fb-conv-api

Ajavaska Ikitosā,4.daļa,(18.,19.jautājums).4

23 0

Turpinājums par Ajavasku.

18.Vai taisnība,ka Ajavaska atbrīvo no atkarībām?

Jā. Pilnīgi. Cilvēki kam lielas narkotiskās atkarības(heroīna,kokaīna,metamfetamīna,u.c)netiek no tām vaļā pat izejot kursu dārgās klīnikās.Toties izejot caur 4 Ajavaskas ceremonijām atkarības zūd pilnīgi un pavisam,it kā to nemaz nebūtu nekad bijis.

Tas pats attiecas arī uz cita veida atkarībām(atkarība no saldumiem,no datorspēlēm,no kāda cilvēka-psiholoģiski,utt).

Ceremonijas laikā skaidri ieraugi visas tās saites kas tevi saista.Un tās tiek sadedzinātas.Sadeg kā zīda papīrīši.Nekas nepaliek pāri.Ajavaska pati redz tās,un atbrīvo.Tāpat Ajavaska pati redz aktuālos jautajumus tevī,un prioritārā secībā dod uz tiem atbildes.Šī secība var būt pavisam savādāka nekā tu esi iedomājies.Piemēram tev šķiet ka svarīgs ir tāds un tāds jautajums,bet Ajavaska uzskata ka svarīgāks ir pavisam cits jautajums kurš bijis paslēpts tevī,un dod atbildi uz to uz pirmo.

Ja ir uzlikti uz cilvēku kādi piebūrumi,noladējumi,vai citas astrālās manipulacijas,tas tāpat tiek uzreiz skaidri ieraudzīts,un arī šie valgi sadeg,un tu kļūsti brīvs.Ja tev ir kādi neparejoši pardzīvojumi dēļ kāda cilvēka pāridarījumiem,tad tas sadeg,un tu ieraugi visu no malas,no augšas,un pardzīvojums ar to beidzas.

19.Kas ir Ikaros?

Ikaros ir dziesma,kuru visas ceremonijas laikā dzied Curandero(šamanis).šīs dziesmas ir unikālas,tās šamaņi uzzin no gariem Smalkajā pasaulē,un to jēga ir kontrolēt visu Astrālo ceļojumu,un pieskatīt katru,virzīt,ietekmēt pareizajā gultnē.Lai arī tiek dziedāts spāņu valodā,tu sapratīsi katru vārdu,un būs telepatiska saikne ar šamani.Ikaros ir ļoti liela nozīme.Tā rada nepieciešamās vibrācijas ceļojuma laikā.

Turpinājums sekos.Jautājumus rakstiet man uz : latmanis@inbox.lv



23 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Kāpēc tiek slēpta?Nu laikam jau tāpēc,ka kādam...ir izdevīgi lai cilvēks paliek garīgi infantils,un lai nekļūst garīgi pieaudzis.Dažādu iemeslu dēļ.Visupirms jau tamdēļ lai nemainītos vecā pasaules kārtība.Par narkotiku DMT gan nekādi nevarētu nosaukt.Manā skatījumā narkotika negatīvā nozīmē ir tas kas 1)rada atkarību;2)grauj veselību.Ajavaska nerada atkarību,tieši vēl atbrīvo no atkarībām;2)Būtiski UZLABO veselību.

1 0 atbildēt

Piekriitu

0 0 atbildēt
Daļēji piekrītu.Arī pats no sākuma tā domāju.Tomēr sapratu,ka jāzin ir VISIEM.Kāpēc tā?Vienkārši tāpēc,ka 90% cilvēku tādu nelasīs vispār.Tiem ir citas intereses,citas vibrācijas lai kam tādam pievērstu kādu uzmanību.No atlikušās daļas tie kas izlasīs,lielākā daļa pasmīkņās,pārējie aizmirsīs jau nākamajā dienā.Paliks pavisam neliels daudzums tādu kurus aizķers šis raksts.Un arī no tiem liela daļa neatradīs līdzekļus lai dotos uz Peru(kaut gan lieta nav līdzekļos,tie atrodas ja cilvēks PA ĪSTAM GRIB,bet gan iekšējos uzstādījumos).Īsāk sakot.....šis raksts ur veltīts TIEŠI TIEM un TIKAI TIEM kam to ar VAJADZĒJA izlasīt.Un tie ar izlasīs,un izmantos šo info.Un tā tas ar ir domāts.
0 0 atbildēt
Labs viedoklis.Tāpēc jau KATRAM SAVS CEĻŠ.Visiem nav jābrauc uz Peru.Un visi to ar nedarīs.Jā mūsu Latvija ir ar stipru enerğētiku.Arī tepat var paplašināt apziņu.Ajavaska gan šeit nav atļauta.Tur tā starpība.Kurš grib savienoties ar īsto liānas garu,tomēr jābrauc uz džungļiem.Tur ar visa apkārtējā vide to veicina.
0 0 atbildēt