local-stats-pixel fb-conv-api

Ajavaska Ikitosā,20.jautājums.5.daļa.2

58 0

Un tā,5.daļa,...iespējams ne pēdējā.Ja būs uzdoti jautājumi pa tēmu,būs ar jaunas atbildes.20.jautājums izriet no te komentāros rakstītā,ka Vai vajag braukt nesagatavotajam,kurš pirms tam nav ieguldījis enerģiju garīgās attīstības jomā.

Atbilde-Jā! Tikai te nu jāpiebilst,ka tiešām labāk ja pirms tam pievērstu uzmanību sevis izzināšanai(kaut mazliet),un psihiskajai+fiziskajai detoksikācijai.Tātad mēģināt sevi patīrīt,ieraudzīt savus apziņas parazītus,apziņas vīrusus,mēģināt tos ieraudzīt jau te un tagad.Kaut nelielu daļu no tiem,arī būtu labi.

Uzdot sev būtiskos jautājumus pirms brauciena,uz kuriem tev būs svarīgi saņemt atbildes.

Konkrēti ieteiktu:1)Meditācija.Par šo tēmu informācijas ir pietiekoši;

2)Atlikt gaļas ēšanu(vismaz uz kādu laiku);

tas pats attiecas uz alkohola lietošanu;

3)Apzinātais sapnis(spokos ir labs raksts par šo tēmu) http://spoki.tvnet.lv/mistika/Apzinata-sapnosana/688503

4)var palīdzēt drošāk spert pirmo soli pat tāda lietiņa kā maģisko bilžu skatīšanās(3D bildes),jo tas dod impulsu,ka neiespējamais ir iespejams.

http://spoki.tvnet.lv/mistika/stereogrammas/555076

5)Alfa stāvokļu izraisīšana,pirmsmiega un pēcmiega stāvokļos(tā saucamā Fāze)

https://youtu.be/9ccwvj3s7WI

Apziņas modināšanas veidu ir bezgalīgi daudz,un katram savs.Ir cilvēks kurš atmodās pēc tam kad gadu gāja uz mežu un sarunājās ar kokiem.Cits iet atmodas ceļu vienkārši darot ikdienišķās lietas un veltot to Visaugstākajam.Citam piemērotāk iet uz baznīcu.Katrs ceļš ir labs.Neviens nav slikts.Katram jāatrod savs.Kurš grib iet ilgāku ceļu var izvēlēties tādu.Bet ar Ajavasku ceļš ir ātrs un konkrēts.Ne viegls.Ne lēts.Bet ātrs.Jo ieraudzīsi patiesību,un ātri.

Tie kas nebūs iekšēji sagatavojušies,jutīsies ļoti ļoti apmulsuši,brīdinu.Būs kā filmā The Truman Show,kur Džims Kerijs apjēdz ka visa viņa dzīvīte ir ilūzija,un ka notiek daudz kas ārpus filmēšanas norobežotā filmēšanas laukuma.

Beigās gribēju piebilst,te kādā forumā tika uzdots jautājums-vai braukt dzert Ajavasku nav bīstami.Tad bij laba atbilde-Jau pati ideja braukt uz Dienvidamerikas džungļiem lietot psihodeliskas vielas kopā ar bariņu nepazīstamo,šķiet bīstama. :))))))) Tā nu ir.Bet....katram pašam jāizvērtē,un jāizlemj.

Jautājumus rakstiet uz: latmanis@inbox.lv



58 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
https://youtu.be/-m8iGeXSK44 Labs skaidrojums par Ajavaskas pieredzi. Vispār iesaku katram atvērt youtube un ierakstīt meklētājā vārdus- Ayahuasca expierence .Uzreiz daudz kas taps skaidrs.
0 0 atbildēt
Ayahuasca Experience
0 0 atbildēt