local-stats-pixel fb-conv-api

Aizsardzības zīmes5

50 2

Jūsu domas par mājokļa aizsardzību var pastiprināt dažāda veida zīmes un simboli. Šīs zīmes un simboli nebūt nav kāda mākslinieka izdomātas. Tās rada dabas likumsakarības.

Gan Visumā gan šajā Pa-Saulē, kurā mēs dzīvojam, gan Viņ-Saulē, gan Aiz-Saulē valda vienoti likumi, vienotas sakarības.

Raugoties uz šiem mūžsenajiem simboliem, mūsu zemapziņa kļūst rosīgāka, tā aktivizē labdabīgās vēlmes. Tāpēc mājokļa greznošana ar latvju zīmēm var būt ļoti vērtīga gan labai dzīvošanai, gan aizsardzībai. Šobrīd arī progresīvākie zinātnieki piekrīt, ka ar gara spēku ar zīmes palīdzību var iedarboties uz fiziskas dabas norisēm.

Daudzos darbos ir publicētas senās latvju īpašuma zīmes. It īpaši daudz tādu bija zvejniekiem. Arī gandrīz katrai lauku sētai bija sava aizsardzības zīme. Tās bija viņu aizsardzības zīmes. Tāpat katram cilvēkam ir sava aizsardzības zīme. Zīme, kas der man, var nederēt jums. Jo īstā zīme ir jāizvēlas, jānosapņo, vai nu jāuzzin no kāda cilvēka, kas šīs lietas apjēdz. Vēl labāk, ja jūs skatītu cauri senās zīmes. Zīmju ir simtiem. Vajag, lai katrs pats skatītos, kura ir tā zīme, kas jums liekas pieņemamākā, kas jums dod lielāku spēku. To var pateikt tikai ar izjūtu. Kad jūs apejat savu māju, logus durvis- tad iedomājieties, ka jūs to zīmi uzmetat virsū. To var uzzīmēt vai vilkt ar pirkstu, bet es pat to neieteiktu darīt. Ja jūs zīmējat, tad viņa ir redzama. Ja velkat ar pirkstu, tad kaimiņš var noskatīties, ko jūs tur darāt, kādu ķeburu taisāt. Iemācieties zīmi mest ar acīm. Ar acīm uzmestu zīmi neviens nevar atšifrēt. Jūs vienkārši esat skatījušies uz kādu vietu un šo zīmi esat uzmetuši. Tā vairs nav aiztiekama. Un tad ļauns, svešs cilvēks lāga netiek iekšā. Gan pakava, gan cirvja vai tā attēlu lietošana par amuletiem nākusi no senākiem zīmju attēliem.

Katrai vietai šai Pa-Saulē ir savi Zemes enerģētisko joslu mijiedarbības likumi. Tie arī nosaka, kādas aizsardzības zīmes jālieto šajā vietā dzīvojošajai tautai. Mūsu tautai ir savi latvju raksti un latvju zīmes. Ja jūs vēlaties, lai mājā būtu svētība, lai cilvēki būtu veseli un priecīgi dzīvotu, tad gleznojiet māju ar latvju rakstiem.

50 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Būtu labs raksts.. ja tajā pievienotu latvju zīmes ar to skaidrojumiem - ko katra nozīmē. 

10 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Būs. Apsolu
0 1 atbildēt