local-stats-pixel fb-conv-api

Aizmirstās civilizācijas.38

Vai vēstures grāmatas mums pastāsta visu, par zemes vēsturi? Vai mēs vispār bijām pirmie, kas dzīvojuši uz zemes? Par šo tēmu vairāk uzzini šajā rakstā!

1405 9 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Raksts ir labs, un es tavam domu gājienam pilnībā piekrītu, taču kaitina, ka tu tik bieži raksti, ka nebija iespējams un nebija tādu tehnoloģiju. Acīmredzot, ja jau šīs celtnes un pārējie brīnumi pastāv, tātad tas bija iespējams un tādas tehnoloģijas bija.

63 3 atbildēt

Lielie plūdi. Tur varēja pazust visas zināšanas un civilizācijas.

10 0 atbildēt
Jep, Edvarts Liedskalniņš. Par viņu ir daudz lasīts, dzirdēts un redzēts. Pastāv viedoklis, ka viņš bija atklājis veidu/tehnoloģiju, kas ļāva levitēt milzīgajiem koraļļu blokiem un pārvietot tos praktiski bez piepūles Bet tā jau ir tikai viena no leģendām, vai ne!? emotion
5 0 atbildēt

Par sfinksu - tā var šķist senāka nekā ir, jo būveta no klints, kam vēlāk pievienota sfinksas galva un ķepas, tāpēc nav brīnums, ka kādam tā var likties vecāka.  pats akmens bluķis tajā vietā atrodas daudz, daudz senāk.

5 0 atbildēt

Mūsu latvietis Austrālijā ne tādus vien akmeņus ir pārnēsājis tikai viņš to neatklāja

5 1 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Pastāv teorija, ka ne viena vien civilizācija uz Zemes ir pačākstējusi brīdī, kad sasniegusi savu iespēju maksimumu. Kā jau te minēs, ja jau tas viss pastāv, tātad ir bijušas tehniskas iespējas un zināšanas to uzcelt. Iespējams, ka kad sapratīsim, kā, mūms ar bus kaut kādos grēku plūdos jāpačākst emotion

3 0 atbildēt

Kaut kā pazīstami atklājumi. Ceru, ka Tev neienāca prātā pakopēt manu rakstu sērijas tematu, kas, piemēram, par piramīdām jau ir sniedzis daudz vairāk informācijas ;) 

3 0 atbildēt

Citas nemaz nav tik aizmirstas emotion  +

3 0 atbildēt

Akmeņi? Nopietni? emotion Esi kaut ko dzirdējis par ledus laikmetu? Un cik tad Latvijā ir tās naftas? Tad pēc tavas loģikas naftai visās zemeslodes vietās vajadzētu būt vienā līmeni,bet tā nav.. Tas,ka ir bijuši visādi lielāka un mazāka izmēra plūdi ir skaidrs,bet ne jau pasaules.

2 0 atbildēt

Varbut ari palidzeja piemeram mazie zalie cilvecini, egiptiesus apveltot ar parcilveciski milzigam TELEKINEZES spejam, es pilauju... Un geomrtriskas zinas, ari no augsas nak.... Protams tam ticet vai ne ir jusu lieta, bet musdienas vel jo projam apspriez TELEKINESES eksistenci, ta pat ka telepatiju, hidrokinesi,pikokinesi un aqakinesi, 5 kinetika ir Psyhokinese 5 dimensionala... Es pielauju ka ta ir atslega uz so visu, lai kads palasa trigonometriju un uzin trijstura formas noslepumu, ta pat ka ari pirmamidas noslepumu ... Senak visi bija gudraki, jo pasale iet aplus, un muzigs ir viss kas pastav, tikai ir janomaina detalas lai tas turpinatu eksistet muzigi... APLIS SIRIUS A UN SIRIUS B - DOGANI! 

PRATS PARI MATERIJAI.... Doma ir visa atslega.... 

Dievs dod zinasanas par pilnigi visu, tas nak no visurienes, jo dievam ir miljoniem seju ka sevi paradit,

Kas vel spej apstridet fakt,u ka esam vienigi visuma! 

2 0 atbildēt

 emotion  bū

2 0 atbildēt

Vairāk šādu lūdzu

1 0 atbildēt
Nu, ieliki rakstu, par civilizācij pirms mums, a uz jautājumiem kā, varēji kautvai pats izdomāt atbildi, nevis pateikt, nevar bla bla bla. Mīnus.
1 0 atbildēt

Nāksies ielikt - par tiešām nepārbaudītiem faktiem! 9000 gadi sfinksa ar visu pārbūvi nav ne tuvu tik veca!

0 0 atbildēt
Varētu būt ka citplanētieši palīdzēja. Ir daudz "pierādījumu" ka citplanētieši palīdzēja ēģiptiešiem. Bet mūsdienās viņi kautrīgi palikuši....
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

''To vienkarsi nevareja, tas nav iespejams, taja laika tas nebija iespejams.''  - nu redz, ka tomer vareja un bija iespejams! emotion

1 1 atbildēt

3. izskatās jauki bet tā "ala" izskatās kā alu cilvēku mājas:D

0 0 atbildēt

par Sfinksu ir daudz rakstits un runats, ta ari nevar noteikt tas vecumu, jo ta ir vnk klints, kas izkalta lidziga lauvai :( tāpēc kautkādas ūbersenas erozijas ir tikai loģiski, bet nepier;ada itin neko. sestdien pa Discovery ņēmās 3 zinātnieki tieši pa šo tēmu un beigās itkā kaut ko secināja, bet nepārliecinoši.

0 0 atbildēt