local-stats-pixel fb-conv-api

AIZ SPOGUĻA?? Patiesība vai prāta iztēle?37

219 7

Sveiki! Daudzi noteikti redzēja MONTANNA’s rakstus http://spoki.tvnet.lv/mistika/Aizspogulija-2-/719078 par to, ka ilgi skatoties spogulī tu spēj ieskatīties kādā astrālajā pasaulē un tava seja pārvārtīsies par kaut ko līdzīgu, kā dēmonu un tu spēsi ieraudzīt neredzamo.

219 7 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Neuztraucieties, būs arī 3 daļa emotion

14 1 atbildēt

Domām ir spēks. Tās var piesaistīt gan slikto, gan arī labo. 

Mazāk zināsi, labāk gulēsi.

11 1 atbildēt

Ja Jūs zināt kaut ko par Astrālo Pasauli, tad jūs nedomāsiet, kas tas ir tikai smadzeņu gļuks, visi kas netic, papētiet dziļāk netā to visu. emotion

12 2 atbildēt

Būtība nemaz nav tajā spogulī! Viss slēpjas redzes nervā, kas nogurst skatoties pustumsā visu laiku vienā punktā - viss kļūst bezkrāsains un saplūst, pārveidojot tavu spoguļattēlu par briesmoni.

Mēs bērnībā šādi tumšā vannasistabā ākstījāmies - apstājāmies viens otram pretī pie durvīm, skatījāmies viens otram acīs un nekustējāmies. Tajā brīdī lēnām ar vienu roku pievērām durvis līdz pakāpeniski kļuva arvien tumšāks. Drauga seja pārvērtās par izkropļotu briesmoni, tāpat kā mana seja mana drauga skatījumā. Mēs, protams, par to uzjautrinājāmies un smējāmies, bet te spokos montanna un viņa pakaļskrējēji šo redzes nerva fenomenu uztver ļoooooti nopietni  emotion

Kvantu mehānika vispār pieļauj daudzas interesantas lietas, piemēram, dvēseles eksistenci. Bet spogulim ar citu dimensiju nav pilnīgi nekāda sakara.

9 5 atbildēt

Nu ,ko jūs te cepjaties :) šie taču  spoki.lv te jau pēc definīcijas vajadzētu būt visulaiku tādiem rakstiem. Es jau baigi neticēju, ka spoguļi ir saistīti ar kkadu paralēlo pasauli, bet tas jau nenozīmē ,ka tāda varbūt nepastāv un.tml

4 1 atbildēt

tā nav nekāda Astrālā Pasaule vai vēl tur kaut kāda aiz spoguļa pasaule! jūsu smadzenēm vienkārši paliek garlaicīgi, tāpēc pašas sāk izdomāt kaut kādus dēmonus ! tas ir tik bērnišķīgi ! jūs visi ticat šiem suņa murgiem, ka tur aiz spoguļiem tiešām kaut kas ir ;dd tā kā mazi bērni tic, ka ir zobu fejas..

2 1 atbildēt
Man, šie, nezinīši uzjautrina. Ja spoguļi būtu tikai spoguļi,neviens viņus nepētīto kopš seniem laikiem. Domājat,ka viņi ir,prosti mudaki,kuri to dara bezprikola,lai tikai nosistu laiku ?Lai gan,ieskaidrot neko jau nesanāks. Cilvēki tic,tikai savām acīm un ja kautko redz noprot,ka tikai pats noguris bija vai kā savādāk. Paskataties tālāk pa savu degungalu un redzēsiet daudz ko jaunu.
1 0 atbildēt

labāk iedziļinājušies astrofizikā būtu.... emotion

1 0 atbildēt

da labi, paldies par padomu es pameiģināju to pēdējo lai ar aizsietām acīm klausos radio un tad pēc tam bija tik brīnumi, tā ka es domāju ka man kāds skatās uz mani un es bēgot no tā ieskrēju durvīs emotion

1 0 atbildēt

Bet Montanna nau turpinās rakstīt, jo kāpēc ne? 1000 plusi par iztēli.

2 2 atbildēt

Bet kādēļ visi "saka", ka redz dēmonus?! Kādēļ tieši dēmoni?! emotion

1 1 atbildēt

Pēdējo es izmēģināju ,tiešām rādījās tādas lietas ,par kuram vsp nezināju ,kad mana galvā tādas lietas ir ,tgd zinu ka var uzzināt ,kas tava galva darās.

0 0 atbildēt

Tie nav gļuki es veicu eksperimentu ar pieciem neko nezuinošiem cilvēkiem

būs raksts sekojiet

1 2 atbildēt
Viņa sāka redzēt tās lietas,tādēļ,ka zināja ko grib redzēt. Un ,tu,jau arī izvēlējies īsto vecumu,kuram prasīt palīdzību.:d12 gadi un meitene,neapšaubu ,ka arī sameloja tev,ka kautko redzēja.
1 4 atbildēt

tas vis eksiste gari citas pasaules utt netaisos pieradit neko emotion pietiekosi redzejis

0 5 atbildēt