local-stats-pixel fb-conv-api

A dimension of Dragons (1. daļa)7

22 1

Kaut kur, tālu tālu prom, pavisam prom no šejienes ko mēz pazīstam par "Visumu" ir citas vietas. Tās ir Dimensijas. Tajās ir kas tāds, ko mēs nekad neiedomātos, un neviens par tām neko nezina. Taču ir viena dimensija, ko es zinu, un es vēlētos jums par to pastāstīt. Tā ir pūķu dimensija.

 Šie majestātiskie radījumi. Tie pilnībā pārvaldīja savu zemi, bija tikai viena cita radības suga, kurai bija ļauts pastāvēt. Tie bija fēniksi. Šiem liesmojošajiem lidoņiem bija cieša sadarbība ar pūķiem. Visi fēniksi bija vareni, tikpat vareni kā pūķi, un tas bija vēlviens iemesls kapēc tikai liesmojošajiem putniem bija ļauts pastāvēt bez nāves draudiem.

Taču šai lieliskajai sadarbībai nebija ļauts ilgi pastāvēt. Radās jauns pūķis, kura vārds bija Artilians, varenā liesma.

 Artilians nebija no tiem pūķiem, kuri grasījās tā vienkārši izaugt. Nē. Tā tas viss nebija. Tā liesma tikai dažu mēnešu vecumā bija kļuvusi bīstami karsta. Pūķa elpa kad tas bija izaudzis trīsdesmit gadu vecumā* jau spēja izkausēt akmeņus. Vecākie pūķi pareģoja ka Artilians darīs tikai sliktu. Tapēc tie to padzina. Taču Artilians tik viegli neatkāpsies. Tas radīsis mokas ikvienam, kas noliegs pūķa varu.

Taču ar šiem jaunajiem, baisajiem draudiem ir radusies jauna dzīvība, kurai lemts satriekt šo pūķi pīšļos, tikai neviens to nezina. Šis jaundzimušais fēnikss ir Cyro. Salīdzinājuma ar citiem fēniksiem, Cyro ir vienīgais, kurš ir ledus fēnikss. Tas nekad nebija noticis. Vienīgais kas pauž ka Cyro patiešām ir fēnikss, ir sarkanās, lepnās acis.

 Cyro nespēja izdzīvot šajā karstumā kas ir raksturīgs fēniksiem. Tapēc tas aizlaidās uz tālām zemēm, tur kur ir ledus, aukstums, un viss cits kas ir raksturīgs viņam.

Tuvojas kauja pret ledu un uguni, labo un ļauno, cīņa, kur tiks izlemta pūķu un fēniksu sadarbība, vara, un zeme.

22 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Teikšu tā, diezgan interesanti, bet kautkā liekas beigas vienkārši notrūkušas, liekas ka tu ir domāts vēl kautkas, bet nav... vnk beidzies itkā, bet vienalga par šo īsō tekstu + no manis ;)

0 0 atbildēt

Trololololol. Šis nav oriģīnālraksts - http://exs.lv/?p=39432

0 0 atbildēt

forši zagt no exs.lv ?

0 0 atbildēt

Ceru ka dabūši banu nixon :)

0 1 atbildēt