local-stats-pixel fb-conv-api

8 interesantas lietas, kas notiek ar tevi pēc nāves36

44 5

Cilvēka dzīve pēc nāves nebeidzās, tā turpinās, tikai paralēlā pasaulē. 8 brīnišķīgas lietas, kas notiek ar cilvēku pēc nāves.

44 5 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Viss jau izklausās baigi labi un forši. Bet uz kā balstās visi šie pieņēmumi?emotion

4 1 atbildēt

Skaista pasaka balstīta uz tūkstošiem gadus veciem buļļa sūdiem,kurai nav it ne mazākā zinātniskā pamatojuma.Tikpat labi var uzrakstīt ka dzīve pēc nāves izskatās kā klauna tūplis.Tam arī nav nekādu pierādījumu,faktu kā šim tavam uzrakstītajam murgam.

3 1 atbildēt

a ja nu tu nokļūsi ellē nevis paradīzē?

3 1 atbildēt
fakts kas ar tevi notiek pēc nāves "tukšums"
1 0 atbildēt

Vispār jau izklausās šis viss ir savākts no dažādu cilvēku teiktā ko kurš piedzīvojis lielāko ties kad ir bijušas klīniskās nāves. Bet tas ir galīgi neprecīzi...un..nu jā daudz kas ir diezgan garām. Vispār jau ir divi varianti, vai nu dvēsele pametot fizisko ķermeni aiziet uz dvēseļu mājvietu(nav tas pats kas paradīze), vai arī kāda iemesla dēļ nespēj aiziet un mokās esot te pat uz zemes, līdz kāds viņu atbrīvo, palaiž uz to dvēseļu mājvietu.

Visi šie pieņēmumi, balstās uz meditācijās iegūto informāciju. Un tas vai satiksi savus vecākus, vecvecākus vai ko tādu īsti nebūs vienmēr....jo gatrai dvēselei ir sava dvēseļu ģimene, kura var pilnībā atšķirties ar tām dvēselēm kurām ir veidota ģimene uz zemes. Tur dvēseļu mājvietā tev var būt pavisam cita ģimene, bet pastāv iespēja ka kāds no tavas ģimenes ir arī no tavas dvēseļu ģimenes....

1 1 atbildēt

Reliģiskas muļķības!

2 2 atbildēt

un kurš to var pierādīt? hmm?? emotion

1 1 atbildēt

If you a scared motherfucker go to church

0 0 atbildēt

ak dievs,puisīt,ar tevi viss kārtībā?es pat pusi nelasīju jo sapratu ka tu uzrakstīji slima suņa mrugu emotion 13 gadīgais mērglis,haha emotion ej pabeidz pamatskolu,tad vari sprēgāt emotion 

0 0 atbildēt
kā tu zini ka tā ir kā rakstā teikts??
0 0 atbildēt
Bet ja nu būs tā ka tomēr jutīšos tā itka neesmu visu izdarījis, daudzi teiks tad tu nemirsi kamēr nebūs izdarījis visu paredzēto, bet ja nu mani nogalinās? Daudzi atkal teiks, tātad tā bija domāts un tas ir liktenis utt, nezinu ticēt vai nē, un vispār man šis viss pārāk saldi likās, kā ar to elles pusi? Un vēlreiz, man piemēram jau tagad atceroties skaistos dzīves brīžus pārņem tik slikta sajūta, jo apzinos ka nekas tāds vairs nekad nebūs un ka izzūd viss.
0 0 atbildēt

Varu pateikt to,kas ir reāli zināms,saprotams un pierādāms-pēc nāves tu atkal kļūsi par daļu no pasaules,visuma.Tu dzīvosi kādā cilvēkā,dzīvniekā vai arī būsi daļa no jaunas zvaigznes.Viss sastāv no atomiem.Arī mēs paši pašlaik sastāvam no atomiem,kuri agrāk pastāvēja iekšā kādā citā planētā,dzīvniekā vai supernovas sprādzienā.SCIENCE BITCH!

0 1 atbildēt
Tjuu.. Tur esi bijis/usi ? D:
0 1 atbildēt

Sapratu to, ka jāmirst nost. emotion

0 1 atbildēt