local-stats-pixel fb-conv-api

5 zodiaka zīmes, kuras ir gan gudras, gan šarmantas.8

28 1

5 zodiaka zīmes,kuras ir gan gudras, gan šarmantas.

DVĪŅI

Nav nekāds noslēpums, ka Dvīņu zvaigznājā dzimušie ir apveltīti ar labām komunikācijas prasmēm. Vienmēr spēj kādu labi pārliecināt, turklāt viņa šarms arī slēpjas tajā, kā viņš citiem spēj aizrunāt ausis jeb viņus vienkārši apburt. Nereti pirmais priekšstats par viņu nav ir patiess, tāpēc neļaujiet viņam jūs apmānīt! Jāatzīst, Dvīņi ir ļoti gudri un viltīgi – un zina, kā šīs īpašības likt lietā, lai gūtu sev kādu labumu.

Lasi arī: Šo 4 zodiaka zīmju pārstāves ir visinteliģentākās sievietes

JAUNAVA

Jaunavai ir izteikta analītiskā un loģiskā domāšana, kā arī māka sakārtot savas domas, strukturēt un salikt tās pa plauktiņiem. Šīs zodiaka zīmes cilvēki ir inteliģenti, vienmēr zina, ko vēlas, turklāt, darīs visu, lai sasniegtu savu mērķi. Nereti mērķa sasniegšanai var palīdzēt arī Jaunavas šarms. Šie cilvēki zina labu, taču neuzbāzīgu veidu, kā izrādīt savu interesi pret kādu konkrētu cilvēku. Viņu uzvedība nekad nav vulgāra, bet gan ļoti piekopta un ētikas principiem atbilstoša. Lai vai kā, Jaunavas nudien ir šarmantas, izskatīgas un inteliģentas būtnes.

STRĒLNIEKS

Šie cilvēki ir ļoti jautri un dzīvespriecīgi, teju vienmēr smaidoši un mirdzoši. Viņu šarms izpaužas viņu lieliskajā spējā komunicēt un sasmīdināt apkārtējos. Reizēm viņu joki var būt rupji un sarkastiski, taču viņš tos vienmēr prot pasniegt tā, lai tas uzjautrinātu vairumu apkārtējo. Ja Strēlnieks kaut ko patiešām (šeit uzsvars uz – patiešām) ir apņēmies uzsākt, tad ies tik tālu, kamēr sasniegs kāroto rezultātu vai mērķi. Strēlnieki dzīves garumā iziet cauri dažādām situācijām un kļūst pieredzes bagāti. Viņi parasti ir dzīves gudri cilvēki.

SVARI

Svari dzīvē tiecas pēc harmonijas un balansa, un tas piesaista diezgan krietnu pulciņu pretējā dzimuma pārstāvju. Jāatzīst, ka šajā zvaigznājā dzimušās sievietes ir īpaši daiļas un sievišķīgas. Arī vīrieši – Svari parasti ir diezgan izskatīgi. Šie cilvēki dažādās sadzīves situācijās ir gatavi pierādīt, kam ir taisnība. Un, lai labi argumentētu dažādās sarunās, viņam ir nepieciešams paprāvs daudzums dažādu faktu. Svari ir visai erudīti cilvēki.

SKORPIONS

Skorpions ārēji var būt nav tik daiļš, cik noslēpumains un intriģējošs. Šo cilvēku šarms izpaužas caur viņa seksualitāti un noslēpumainību. Tā vien šķiet, ka viņos ir kaut kas neredzams, kas piesaista citus. Parasti apveltīti ar labu un kritisku domāšanu, ātri spēj tikt galā ar dažādām problēmsituācijām un rast optimālus risinājumus.

28 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Šīs 5 zodiaka zīmes nekonkurē ar Lauvām un Mežāžiem.   emotion  

6 0 atbildēt

Es piekrītu par sevi, esmu jaunava emotion  Tik žel, ka intelekts man netika...

4 0 atbildēt

nē nav konkurentes lielākā daļa lauvu nav šarmantas un gudras

2 0 atbildēt

Kādam problēmas, vērsieties pie manis, palīdzēšu atrisināt (nokritizēšu arī) emotion emotion 

1 0 atbildēt
Par svariem piekrītu. Man draudzene ir svari. Brīžiem bail iebilst viņas viedoklim. emotion
0 0 atbildēt

Vietējais spok , tev ir uzdevums tāds mini kas pēc horoskopa esmu

0 0 atbildēt

Man ,kā svariem, patika  emotion  emotion 

0 0 atbildēt