local-stats-pixel fb-conv-api

5 stāsti kas pierāda ka bērni ir ļoti creepy8

80 1

Izbaudam rakstu^^ Šoreiz esmu pacentusies :)
Thumbs up;)

80 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Nākamreiz bez bildēm ar vienkārši neglītiem purniem, traucē koncentrēties uz tekstu
9 0 atbildēt

Interesants raksts tikai ar "creapy" tam visam nav pilnīgi nekāda sakara un bildes ir vispār ne pa tēmu! Bērni vienkarši redz pasauli caur daudz "plānāku priekškaru" nekā mēs. Vienkāršāk runājot - viņi uztver pasauli daudz pilnīgāku, bez prāta radītajiem traucējumiem.

5 0 atbildēt
"Iebrauca gaisa bedrēs"... Patizli skan,labāk būtu-Lidojuma laikā lidmašīna patrāpijās gaisa bedrēs...jo lidmašīna lido,nevis brauc 😊
3 0 atbildēt

Man ir mazs brālītis, apmēram 9 gadi. Kad viņš bija 6 gadus vecs vienu dienu viņš apsēdās manā istabā un sāka stāstīt, ka pa nakti esot kaut kāda sieviete kliegusi ļoti spalgā balsī bez apstājas. Es viņam teicu, ka viņš to noteikti ir nosapņojis, bet tad viņš uz mani paskatījās ar tik nopietnu sejas izteiksmi, ka man palika ļoti neomulīgi, un viņš teica: "Nē, es to nenosapņoju. Viņa joprojām kliedz, bet es neguļu." Es biju sastingusi no bailēm un neko nevarēju pateikt. Tad viņš vienkārši piecēlās un izgaja no manas istabas.

2 0 atbildēt

beidzot taads raksts kas man patiik no visiem nesenajiem mistikas rakstiem, paareejie ir par sapniem   emotion 

1 0 atbildēt

creepy nevis creapy  emotion 

0 0 atbildēt

6. - Sīks vienkārši nervozs un histērisks.

Vispār bērni redz daudz vairāk nekā pieaugušie. Bet viņu atstāstīto redzējumu "baisums" ir atkarīgs no paša uztveres šauruma un iepotēto baiļu sliekšņa. Man divgadīgais sīks no rīta stāstīja par onkuli ar bārdu un garā mētelī, kurš stāvējis pie durvīm. Durvis, protams, aizslēgtas, mājā neviens svešs nav bijis - es miegā dzirdu peli elpojam. Mierīgi secināju, ka mans mirušais tētis bijis ciemos pie mazdēla. Nekā baisa vai šausmīga. Sīks arī nekādas bailes neizrādīja, mierīgi atstāstīja kā parastu notikumu.

0 0 atbildēt