local-stats-pixel fb-conv-api

5 noslēpumi, kas paņemti kapā343

6900 23

Paņemt līdzi kapā savus noslēpumus nav nekas jauns, un droši vien mēs visi paņemsim sev līdzi kapā kaut ko citiem nepateiktu, iespējams, lai aizsargātu sev tuvos vai arī lai pasargātu paši savu reputāciju un atstāto mantojumu šai pasaulei.

Šajā rakstā ir stāstīts par pieciem apbrīnojamiem cilvēkiem, kuri paturējuši savu sasniegumu atslēgu līdz pat savai nāves stundai.



6900 23 343 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 343

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt

Klau esmu gatavs atdot visus savus cepumus ,lai tikai redzētu rakstu par E.Liedskalniņu

3 0 atbildēt

Baigi interesanti, patika tie koki un tas, ka tomēr Latvietis ir kādu mistisku brīnumu izdarīji, nepārkāpjot fizikas likumus kaut kā. Mana spekulācija ir tāda, ka visas tās spoles kaut kā salika noteiktā lokā apkārt tiem akmeņiem (kā arī ne tikai lai pārvietotu, bet izveidotu arī formas) uzlika uz akmeņiem kaut ko, lai notiek tā polu mainīšanās un tad ar kailām rokām pārvietoja akmeņus viņus stumjot kamēr šitie lido vai arī tajā laukā uzstādītajā mierīgi pacēla un aiznesa. Citādi es nezinu kā sakarīgi var izdarīt neustaisot ar tiem minētajiem rīkiem kaut kādu laukumu kas ir savienots savstarpēji ar spolēm, un tad pārējie štrunti apkarināti apkārt vai ar spolēm aptīti akmeņi un tādejādi paceļ vai pagrūz mierīgi, gribu zināt ko uzlika virsū kā pretestību, jo, ja viņš apgrieza polus, tad akmenim jāatgrūstas pret zemi, tas nozīmē ka jāpaceļas gaisā, bet lai neaizlidotu tas priekšmets, kas ir jāizdara ? es nezinu, iespējams šo spekulāciju var pabeigt elektroniķis, man elektronikā labi negaja :D

3 0 atbildēt

Man ļoti iepatikās , par to džeku kurš tos kokus audzē , kā grib. :D

2 0 atbildēt

Šonedēļ izlasīju grāmatu par ED.L. (kā viņš pats parakstījās) Ļoti interesanta. Īpaši viņa kopotie raksti. Un pats stāst par sweet sixteen.

Interesants cilvēks ir bijis.

2 0 atbildēt

Par Stradivari. Nesen skatiijos dokumentaalo filmu par vinja vijoleem. Izraadaas , ka toreiz Itaalijaa labu laiku ir bijis ieveerojams aukstums. Koki, kuri augushi tajaa apviduu, augushi leenaak un ir veidojushi ljoti bliivus gadskaartu rinkjus, liddz ar to koks bijis bliivaaks, cietaaks. Stradivari veidoja savas vijoles no shii koka. Kad atkal palika siltaaks, koki atkal saaka augt normaali un no shiem pashiem kokiem vairs taadas kvalitaates vijoles vairs nevareeja izgatavot. Kas attiecas uz laku-2009 gadaa franchu zinaatnieks Jean-Philippe Echard pieraadiija, ka Stradivari vijoleem pielietotaa laka atbilst tajaa laikaa lietotajaam lakaam un nekaada nosleepuma tur nav.

2 0 atbildēt

ļoti labs raksts! emotion

2 0 atbildēt

Mazs cinītis gāž lielu vezumu! Vajag vēl par Liedskalniņu!

2 0 atbildēt

gaidu ar nepacietību raksta otro daļu emotion

2 0 atbildēt

Noteikti vajag turpinājumu šim rakstam,piekrītu.Tas,ka mūsdienu zinātnieki ar daudz ko ir iebraukuši ''šmagās auzās''ir fakts,ņemot vērā kautvai teoriju par cilvēka izcelsmi.Sen jau ir atrasti pierādījumi tam,ka cilvēks nav cēlies no mērkaķa un pirms mums dzīvojušas arī citas civilizācijas.

2 0 atbildēt

2. tas ka poļu partizāni piegādāja zviedriem vācu šifrēšanas mašīnu ir mazsvarīgi?

4. nav tik traki jo :  zinātnieki jau ir konstatējuši ka fiška ir izmantotā koka un tas ir saistīts ar kaukādiem ilgstošiem īpašiem-netipiskiem laika apstākļiem tajā laikā tajā reģionā, kas   , a tas ka tās vijoles vienīgās skan super duper ir mīts

par Liedskalnnu -nu nav tur 1300 tonu smagu akmeņu, ja atmiņa neviļ, smagāko lēš uz 8 tonnām, par piramīdu noslēpumiem ar it kā šis neesot čivinājis, tātad kāds to ir piefantizējis, un vispār nezkapēc tiek ignorētas laikabiedru -kaimiņu liecības, kuri apgalvoja ka čalis šancējis pa naktīm, un bieži esot bijušas dzirdamas motoru skaņas......

2 0 atbildēt

vajag raksta turpinajumu, tas man ljoti ieintreseeja.

2 0 atbildēt

Milzigs + tev :)

2 0 atbildēt

Jāpiebilst , ka rakstam jābūt turpinājums  un tas ir obligāti. Lampiņa ilgo mūžu ASV ugundzēsēju depo tai uz to brīdi bija 111 gadu kā te vienā rakstā ir publicēts. Kvēldiega recepte nav tā arī atklāta. Ir vispār viena filma pieejama kautkur krievu portālā tur ir skaidrojums par šo tematiku. pašam vācot literatūru pirmskara laika var saskatīt kā garantijas laiks strauji kritis uz leju. no 5000st uz 2000st Jautājums Kāpēc???

2 0 atbildēt

Ļoti intersants raksts ! Gribētos uzzināt kur tad pats Eduards Liedskalniņš ir apbedīts ?

2 0 atbildēt

Ļoti, ļoti interesanti! Bij tiešām vērts šo izlasīt! 

2 0 atbildēt

Es biju tājā koraļļu pilī. Tur tiešām ir iespaidīgi , un forši apzināties ka tas ir siastīts ar latvieti. Tā pils atrodas ASV štatā Floridā.

2 0 atbildēt

Eduards Liedskalniņš - reiz skatījos filmu par viņu TV. Viņš ir diezgan liela slavenība un  gudrs latvietis reiz bijis. Arī latvietis var,ja grib!

+

2 0 atbildēt

Eduards Liedskalniņs-nekad nebiju dzirdejis par vinju.Ar nepacietibu gaidishu raxtu.

2 0 atbildēt

Lūdzu raksts par Edvarda kungu pāris gadus atpakaļ. Arī jau nav ĻOTI detalizets, bet tomēr vairak nekā nekas :)

http://www.spoki.lv/video/Edvards-Liedskalnins-Slavenakais/36578

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »