local-stats-pixel fb-conv-api

5 noslēpumi, kas paņemti kapā343

6900 23

Paņemt līdzi kapā savus noslēpumus nav nekas jauns, un droši vien mēs visi paņemsim sev līdzi kapā kaut ko citiem nepateiktu, iespējams, lai aizsargātu sev tuvos vai arī lai pasargātu paši savu reputāciju un atstāto mantojumu šai pasaulei.

Šajā rakstā ir stāstīts par pieciem apbrīnojamiem cilvēkiem, kuri paturējuši savu sasniegumu atslēgu līdz pat savai nāves stundai.



6900 23 343 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 343

0/2000

Kad sāku lasīt rakstu, iedomājos, ka te derētu arī Eduarda brīnumdarbus pievienot, patinu mazliet zemāk, un te nu tas bija =) Patīkami pārsteidzi. Lasiju grāmatu par viņu.. ļoti interesanta, patiešām. Īstenībā, nesaprotu kāpēc viņš to noslēpumu nevienam neatklāja. Kamēr bija dzīvs - labi, viņš ar to bija slavens un zināmā mērā kaut ko varbūt pelnija, tobrīd "nebija izdevīgi", bet nu.. manuprāt, cilvēki no tā daudz ko iegūtu. Ja nu vienīgi uztraucās, lai to neizmanto savtīgiem/ļauniem nolūkiem.

7 0 atbildēt

Par to Antonio Stradivari, kurš veidoja vijoles utt..

Viņš vnk to darija no sirds..:3

5 0 atbildēt

žēl ka mēs to neuzzināsim

5 0 atbildēt

Tas pierāda, ka latvieši ir viena no gudrākajām tautām. = )

6 1 atbildēt

Bljīīīn, kā man gribētos ar to Liedskalniņu tā atklāti parunāties. Vienmēr ir interesējis tas, ko viņš zināja. Diemžēl viņš to nevienam neatklāja...

5 0 atbildēt

Mums katram ir noslēpumi. Mēs katrs nomirstam ar savu noslēpumu. Citam tas ir viens  bet citam tie ir vairāki.

5 0 atbildēt

Kādu dienu (1951. gada 9. novembrī) Eds (E.Liedskalniņš) pie vārtiem piestiprināja zīmīti ar tekstu: „Going to hospital” („Dodos uz slimnīcu”) un devās prom. Pēc 28 dienām, naktī uz 1951. gada 7. decembri, kad Eds slimnīcas gultā bija aizmidzis, viņa gars atgriezās no kurienes nācis... varbūt uz Atlantīdu. Bet nekas jau nebeidzas — Andris Stavro kopš 1995. gada savākto materiālu ir apkopojis grāmatā „Koraļļu pils”, režisors Andis Mizišs veido filmu par Edu, Iveta Krūmiņa atsaucīgi dalās ar iegūto informāciju, nesen no Floridas atgriezās zintnieks Totis, kam ir sava versija par Koraļļu pili - balstīta uz magnētismu. Kopā ar Floridas latvieti Juri Nārunu viņi tur ir iekšā līdz matu galiņiem. Koraļļu pils gids Rejs Ramiress, 35 gadus meklējot likumsakarības, ir sagatavojis apjomīgu grāmatu par levitāciju un Koraļļu pili, kas gaida izdošanu. Edam ir vesela sekotāju virkne, kas dzīvē realizē un pārbauda Eda izgudrojumus, „mēģina atkodēt viņa sacerējumus”. Eds, viņa mīlas stāsts un viņa Koraļļu pils kalpojuši par iedvesmu, pirmāmkārtām, Bilijam Aidolam, kas 1986. gadā apmeklējot Eda pili, guva iedvesmu dziesmai Sweet Sixteen, kas „1987. gadā figurēja ASV un Lielbritānijas „Top Forty” tabulās un bieži skanēja arī Latvijā, kur neviens nezināja, ka populārā dziesma veltīta Edvarda Liedskalniņa mīlai”. Vispazīstamākais literārais darbs, kas tapis, iedvesmojoties no Eda akmeņiem, ir Džo Balarda grāmata Agnesi gaidot. Grāmatas autors piecpadsmit gadus pētīja Eda dzīves gājumu. Koraļļu pils teritorijā uzņemta Dž. Volkota filma Mežonīgās sievietes no Vongo, D. Višmanes(E. Brūkss) erotiskā filma Plikie uz Mēness, cīkstoņa El Santo jeb Svētā Nāves dūre un Karatē ekspertu niknums. Var neticēt, var noliegt, var smīnēt, var aizbraukt pārliecināties, bet, ja viens cilvēks pēc sevis atstāj tik daudz versiju, varbūtību un pavedienu, tas nav vienkārši tāpat.

Paldies par rakstu.

5 0 atbildēt

ieslēdzu dziesmu kas bija rakstā un lasiju rakstu 

liels paldies 

super raksts emotion 

p.s prieks ka Latvietis arī ir emotion

4 0 atbildēt

jā, dzirdējis kkur tiku ka kkāds bērns esot redzējis ka viņš tos akmeņus pārvietojis rokas aiz muguras salicis un svilpodams kkādu meldiņu. jā un vēl kas par viņu interesants- viņa seja bildēs parasti vienmēr ir izplūdusi un neskaidra. 

4 0 atbildēt

Un Liedskalniņš pierāda, ka nav vajadzīgs iztēloties citplanētiešus vai citus augstākos, kas būtu taisījusi piramīdas :)

4 0 atbildēt

tiešām E. Liedskalniņš bija un vēl joprojām ir fenomens. Esmu pats personīgi  bijis viņa koraļļu pilī, kura atrodas Floridā (pilsētu gan neatceros). Esmu dzirdējis, ka daudzi viņa darbarīki esot bijuši viņa automašīnas detaļas. Tur tiešām ir vērts aizbraukt, jo daudzi objekti tur ir izveidoti ar astronomiskām sakritībām, piemēram, cauruns korallī, caur kuru iespējams saskatīt polārzvaigzni, un pat īpašs kalendārs un pulkstenis, kuri darbojas līdzīgā veidā kā saules pukstenis. 

 

Noteikti uzskatu, ka vajag turpinājumu šim stāstam par Edvardu. Man pašam arī ir vēl pāris informācijas, kuras netika minētas šajā rakstā. ;)

4 0 atbildēt

Reti kuru rakstu es apskatu divreiz lai pārliecinātos ka esmu ielicis +.

4 0 atbildēt

Nedaudz aizmirsi par mūsējo Aleksandru Laimi ..Venecuēlu un lielo dimatu ko atstāja...

4 0 atbildēt

Nu redziet, vēl nesen kāds latvietis portālā apollo. lv.  sūdzējās par to, ka latvieši neko zinātnē nav sasnieguši. Lūk, pierādījums, ka ir!. ;)

4 0 atbildēt

Gaidu nākamo rakstu.

6 2 atbildēt

nu ka stāsti vaļa visu ko zini par šo zinatnieku. man interesē fakti, kuri apgaž mūsdienas mācītos un pieņemtos principus.

4 0 atbildēt

Esmu noskatījusies ļooti daudz filmas par Liedskalniņu, kolosāls cilvēks, ko lai saka. Pats viņš esot tehnoloģijas mantojis no senčiem te, Latvijā.

4 0 atbildēt

Vismaz Eduards deva "mājienus"...

4 0 atbildēt

liedskalninja mazmazdeels ir mans kaiminjs anglijaa! :)

3 0 atbildēt

Neesmu vīlies komunistā, pipars uz goda! ;) emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »