local-stats-pixel fb-conv-api

4 dvēseles.2

48 0

Taka man nakama dala L. nebus, tad izdomaju, ka varetu kko citu uzrakstit. Un seit nu bus, lai liktu lasitajiem smaidit. :)

Reiz sen senos laikos dzīvoja kāda baigā ģimene. Dēļ bērniem vajadzēja pārcelties uz Habridžtaunu. Kad viņi pārcēlās , meklēja mājvietu , kur dzīvot. Vienīgā tukšā mājā bija liela , bet baisa. Apkārt bija 6 kaimiņmājās. Kad viņi jau bija iekārtojušies , māte un tēvs gribēja pasēdēt kafejnīcā, viņi noalgoja auklīti saviem 3 bērniem. Tā nu auklīte atnāca, diezko labi viņa neizskatījās , bija izpūruši mati un netīri nagi. bet vecākiem bija vienalga. Vecāki aizgāja, bērni palika ar auklīti. Mazais Kenijs vēlējās ēst. Auklīte aizgāja uz virtuvi un uztaisīja pārdedzinātu grauzdiņu ar kkādu pļuru pa virsu. Pārējie 2 bērni skatījās , kad auklīte piedāvāja, bērni atteicās. Kenijs sāka vemstīties,auklīte aizveda viņu uz vannas istabu. Kad viņi jau bija iegājuši istabā , pēkšņi durvis aizvērās. Kenijs sabijās un vēma. Auklīte centās attaisīt durvis , bet nekādīgi nevarēja. bet Kenijs rādīja uz spoguli, auklīte kad ielūkojās, redzēja kādu vīrieti ar kabatas nazi. Viņa sabijās, bet turpināja skatīties, līdz pēkšņi viņa sāka just sāpes pie kakla. Spogulī Kenijs redzēja , ka vīrietis griež aukītei kaklu nost.viņš nezināja ko darīt un sāka kliegt , bet pēkšņi no poda izlīda kautkāds melns pleķis, kenijs lēni atkāpās līdz auklītei, kura gulēja asinīs uz grīdas . viņš paslīdēja un nokrita , melnais pleķis nāca virsū un aprija keniju. Bērni lejā nevarēja saprast kāpēc tik ilgi viņi kavējas.. ...mazā meitenīte bija nobijusies un nezināja ko darīt, bet brālis viņu mierināja , un teica , ka viņi vienkārši ir aizkavējušies. Pēkšņi abi dzirdēja troksi augšstāvā , meitenīte nobijās, lielais brālis gāja skatīties , un like māsai palikt lejā. Viņš lēnām gāja pa trepēm...pa visam lēni.....un tad viņš iespiedzas AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , meitenīte sabīstas un palien zem galda, un cenšas čukstēt ' eu , kas notika , brāli , tev viss labi ? ' , brālis raudādams teica ' viss labi , mazo mās , es tikai uz naglas uzkāpu.'..
..brālis turpina iet pa trepēm,bet asaras tek. Viņš ir ticis augšā un skatas , ka no vannistabas nāk asinis, viņu paķēra šoks, bet viņš turpināja iet klāt un skatīties kas tur ir, ticis pie durvīm viņš taisa vaļā . un redz auklīte ar pārgrieztu rīkli, bet no kenija nav ne miņas.....viņš sabīstas un griežas apkārt, bet tad izdzird , ka viņa mazā māsiņa sāka , kliegt. šis džasī pa trepēm lejā , uzzināt kas noticis. kad noskrien , viņš redz , ka mazā māsiņa tur nav. tad viņš paķer telefonu un zvana vecākiem un saka , ka notiek dīvainais lietas un ,ka brālis un māsa ir pazuduši.. ..viņš iziet laukā un sauc kaimiņus..un iztāsta ,ko redzējis. Kaimiņi prasīja , vai pie auklītes bijis nazis,viņš atbildēja ,ka jā. un kaimiņi bailīgi teica ' viņi ir atgriezušies..' viņš jautā 'kas ir atgriezushies??' , viņi atbild ' viņii...'. kaimiņi kādam piezvanīja un teica ' ekop teli hena vinos hejake ' , pēc neilga laika atbrauca arī vecāki, kaimiņi istāstīja , kas ir TIE VIŅI. TIE VIŅI ir 4 dvēseļu zagļi ,kas bija nogalināti kā ģimene tajā mājā,un kā atriebe viņiem bija janogalina visi ,kas traucēs viņiem mieru..
..vecāki bija sašutumā un sāka raudāt, jo brālis teica , a mazais brālis un māsiņa ir pazuduši un auklīte nogalināta..kaimiņi teica, ir tikai viens veids kā viņus apturēt ..vajag pagaidīt..kad atbrauks..viens...cilvēks..un pēkšņi arī piebrauc tas cilvēks , ko visi gaidīja...tas cilvēks piegāja pie brāļa un prasīja , kādā krāsā bija asinis? puika atbildēja ,ka asinskrāsā , cilvēks teica ' sk.' un gāja mājā iekšā ar tādu kā putekļusūcēju. Viņš ieiet un redz ,ka tikai 3 dvēseles ir dabūtas. vajag 4-to , bet kur , kur dabūt...?

48 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Tekstu atdali ar rinkopām, bet tā jau labi, man patīk!

0 0 atbildēt

Bikīt sasmējos par to sk un putekļusūcēju :D bet man patika :)))

0 0 atbildēt