local-stats-pixel fb-conv-api

3 zodiaka zīmes, kuras visvairāk tiecas realizēt savus sapņus0

25 1

VĒRSIS

Šī fiksētā Zodiaka zīme ir pastāvīga savos uzskatos un sajūtās. Ja reiz Vērsis ir nolēmis kaut ko darīt, tad viņš no saviem lēmumiem neatkāpjas. Cita lieta ir motivācija. Ne vienmēr Vērsis jūtas motivēts, lai pilnā jaudā ietu uz priekšu, taču, ja viņš saprot, ka neviens cits viņa vietā neko nedarīs, tad visbiežāk rod sevī spēku piecelties un doties pretī savam sapnim. Vērši parasti sapņo par labu dzīvi un omulīgu ģimenes atmosfēru. Viņiem ir svarīga materiālā stabilitāte, un visbiežāk tas ir tieši tas, par ko Vērši sapņo. Viņi vēlas būt miljonāri, kas bauda dzīvi. Kas gan tur slikts? Viss ir iespējams, tikai jābūt neatlaidīgam un strādīgam- tieši, kā Vērsis!

LAUVA

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ļoti spēcīga griba. Ja Lauva neizkopj savu iekšējo pasauli, tad šī labā īpašība var robežoties ar egoismu, kas vairs nav tik patīkami ne pašam, ne Sašam. Taču, Lauva tiecas uz izaugsmi, viņam ir augsti mērķi un lielas ambīcijas, un pats labākais- ticība tam, ka viņš patiešām varētu sasniegt to visu! Šis ir izšķirošs rādītājs, ja salīdzina ar citiem ambicioziem cilvēkiem. Lauvas nekad nepadodas- jā, ir sāpīgi, ja neizdodas, taču viņas nav sevis žēlotājas. Noskurinās, noaurojās un dodas tālāk, taisni sava mērķa virzienā. Lauvas uzdrīkstas sapņot, jo viņas zina, ka var visu, ja vien grib!

SKORPIONS

Arī Skorpions ir fiksētā zīme, kas nozīmē- viņi nemīl pārmaiņas, vai nonākšanu ārpus ierastajiem emociju limitiem. Protams, Skorpionu komforta zona ir krietni plašāka, kā citiem, jo viņi arī stresa vai cita diskomforta apstākļos spēj veiksmīgi darboties. Tomēr, Skorpioniem ir nozīmīga materiālā dzīves puse, ne pa velti Skorpions pārvalda naudas, varas un seksa tēmas. Tas nozīmē, ka visi materiālā plāna sapņi visbiežāk tiek piepildīti. Arī izturība un mērķtiecība ir šīs zīmes sabiedrotie, tāpēc nav neviena iemesla, lai ar darbu, gribu un ticību sev, nesanāktu piepildīt to, par ko Skorpions sapņo. Interesanti, ka Skorpionam ir svarīga jēgas sajūta. Viņš nevar ilgstoši dzīties pēc kaut kā, kam viņš neredz dziļāku jēgu, jo tā vienkārši ir enerģijas resursu tērēšana. Skorpions nav muļķis, viņš zina, ko grib, un pateicoties savai neatlaidībai, to arī sasniedz.

25 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000