local-stats-pixel fb-conv-api

19. īsie šausmu stāsti [TULKOTI] 3. DAĻA23

262 3

Es izaicinu tevi - izlasi šo rakstu līdz galam!


Tu saproti, ka šis raksts iekrāsos tavus sapņus tumšā, baiļu pilnā nokrāsā, bet kāds nezināms, spocīgs spēks liek tev to vērt vaļā, liek tev to lasīt, liek tev nobīties... BOO!

Jau atkal - gribi palasīt ''krīpīpastu'', bet negribi tam atveltīt visu dienu? Tad šis raksts ir priekš tevis! Šī daļa ir tā kā Helovīnu ''spešal'',tikai bez savs odziņasemotion . Ā nē pag - ir gan odziņa! Daudz vairāk šausminošu gifu, daudz vairāk baiļu! Muhahhahahahahh! + 1 pārsteigums.

Atvainojos par kļūdām.

http://spoki.tvnet.lv/mistika/19-Isie-sausmu-stasti-TULKOTI-/705234">Pirmā daļa TE!

http://spoki.tvnet.lv/mistika/19-Isie-sausmu-stasti-TULKOTI-2-DALA/711295">Otrā daļa TE!

Šausminošus, baiļu pilnus helovīnus!

262 3 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Es vienkārši māku izvēlēties laiku lai paskatītos creepy pastu, ar drusku atvērām durvīm aiz muguras, un kaķi kurš mājās trakojas visu nakti emotion

7 0 atbildēt

Viņa gribēja ēst. Es viņai ieliku mutē ābolu. Nevajadzēja...

7 0 atbildēt

Viņa greizsirdīgā, ļaunā, bijusī, nu jau kā 3 gadus mirusī draudzene, katru sestdienu, pusnaktī nāk un prasa ēst. Viņam nav izvēles. Tagad viņam vairs nav abu kāju un kreisās rokas.

8 2 atbildēt

Katru vakaru mani apciemo sievasmāte. Viņa ir ar labu humora izjūtu, viņa teica kad man drīz būs jāiet uz dziļu "čučumuižu" . Tad es attapos kad man nemaz nav sievas.

4 0 atbildēt

Viņa teica, ka šīs ir viņas mājas. Viņa teica, ka man nav tiesību te būt. Viņa teica, ka nāks katru nakti līdz izlems, kad būs īstais laiks tikt no manis vaļā.

4 0 atbildēt

P.S Mazliet vairāk par 3 teikumiem.

Es un 3 citi cilvēki devāmies uz savrupmāju,kura piederēja manam draugam.To viņš bija mantojis no saviem īstājiem vecākiem,kurus viņš pats pat nepazina. Dienu nodzīvojām. Kā jau jaunieši būdami,līdzi bija 30 g weeds paņemts.Ka nekā uz kādām 4 dienām domājām tur patusēt. Pienācis jau vakars,visi sapīpējušies atrubamies turpat viesistabā,kur čilojām. Pamodos naktī plkst. 01:15. Dzirdēju kautkādas jocīgas skaņas ,kas nāca no grīdas apakšas.Būdams ziņkārīgs,devos uz pagrabu.Sākumā modināju augšā vienu citu čomaku,lai atnāk līdzi ,bet nekā,atrubons kamēr high,iznākums grūti pamodināt.Tā devos viens pārbaudīt.Nonācu pie pagraba durvīm,dzirdēju sitienus atkal un jā,viņi nāca no pagraba.Nodomāju,ka varbūt žurkas ,tur kautko gāz vai kā savādāk.Atveru durvis ,ieslēdzu gaismu.Sāku iet lejā pa kāpnēm.Būdams pusceļā uz kāpnēm.Pēkšņi TUK,TUK,TUK,TUK,bet skaņa nenāca vairs no pagraba,bet gan no pagraba durvīm,kas man bija aiz muguras.Apgriezos ,gāju skatīties un bladaakš.Durvis aizcērtas,gaisma izslēdzas.Biju sabijies,dauzīju pa durvīm,lai kāds attaisa,bet atbildes nebija,visi guļ,vismaz tā es domāju.Tākā būdams pīpmanis,man bija šķiltavas ar gaismiņu,iededzu gaismiņu,saņēmu drosmi un devos lejā pa kāpnēm.Noejot lejā,kāda balss,kurai nebija patstāvīga toņa teica :''Nebaidies,šeit tu būsi drošībā''.Sabijies sāku skriet atpakaļ pa kāpnēm pie durvīm un dauzīju cik vien var,bet atbildes nebija tākā tā. Atkal :''Nebaidies ,šeit tu būsi drošībā''.Pagriežos ,neviens nav.Laikam baiļu ietekmē nezinu kāpēc kāpu atkal lejā pa kāpnēm.Un tad es ieraudzīju viņus.Pagrabs bija kā nosēts ar gariem un visi teica :''Nebaidies,šeit tu būsi drošībā'' un viņi sniedza man roku.Notika ,kautkas neparasts,es sniedzos pretī viņu rokām un tas ir pēdējais ko es atceros no tās nakts..........................................................................kad biju vēl dzīvs.

2 0 atbildēt

Sieva mani sauca uz pagrabu, bet tad es attapos ka mana sieva komā guļ jau gadu. Tad kas ir šī sieviete, kas nāk man pretī? Tad nākamajā rītā atrados slimnīcā, kur man uz vēdera bija gara rēta.

2 0 atbildēt

Viņi teica, ka manā mājā spoku nav. Es tam ticēju. Līdz aizgāju gulēt...

2 0 atbildēt

Mana māsa teica: Kušš, drīz neviens nedzirdēs tavu balsi. Man nav māsas.

1 0 atbildēt
Es biju mājās viens gulēju gūltā līdz izdzirdēju ka kāds skrāpē durvis. Man nav ne suņu, ne kaķu...
1 0 atbildēt

Jau kā trešo dienu kāds skribinās pie durvīm. Domāju ka kaķis ir kaut kā tur palicis. Nevajadzēja vērt durvis........

1 0 atbildēt
Es skatījos darba sludinājumus. Tad viens parādījās kaut kāda Romas bilde. Es to papetiju un.... Pēc diviem gadiem atjedzos un sapratu, ka man ir nogriezts vēders un sabojāta reputācija.
1 0 atbildēt
Guļot pamodos no sievas kliegšanas pie manas istabas durvīm... Manu sievu nobrauca vilciens nedēļu atpakaļ...
1 0 atbildēt

Es katru vakaru noraugos uz saviem bērniem un izmisumā raudu,jo neviens man neatbild.Kādēļ tā? Varbūt ,tādēļ ,ka man nemaz nav bērnu.

0 0 atbildēt

Viņi teica ,kad man liekas ,kad Putins ir manās mājas. Es tam ticēju. Līdz gāju uz guļamistabu.

(Vai arī vrb Jeff The Killer). emotion

0 0 atbildēt

Vēl pirms nedēļas biju viens bet šodien kautkāds ragainis mani paraus ellē,raiginis ir sieva

0 0 atbildēt

Viņa nāca, viņa nāca tuvāk un tuvāk, bet es neko nespēju padarīt..... Viss palika tumšs sienas melnas, visapkārt mels. Un tad viņa mani apēda xD

1 1 atbildēt

es sēdēju kā vienmēr spokos.šķava ''Uz veselību.''

es dzīvoju viena.

0 0 atbildēt

5. tu ieraudzīji skolotājas dibenu?

0 0 atbildēt

Zini patiesu notikumu, kurš ir kā 16. Sieviete bija stāvoklī, bet nolēma uztaisīt abortu. Ārsts ieteica tuvāko 3 gadu laikā neieņemt bērnu. Bet viņa nepaklausīja. Pagāja pusotrs gads un nolēma, ka tomēr ir gatava. Šim puikam kas piedzima ir jau 4 gadi, taču vēljoprojām viņš laik pa laikam saka ka ies uz istabu paspēlēties ar brālīti. (vienīgais bērns ģimenē). Kad vecāki jautā lai pastāsta kaut ko par brālīti, viņš vienmēr novēršas no tēmas. Kad jāiet ārā, bieži izskan jautājums "Brālis ar mums nenāks?"

0 0 atbildēt