local-stats-pixel fb-conv-api

12 Maz zināmi karmas likumi.11

217 1

Jēdziena filosofiskais skaidrojums dažādās tradīcijās kopumā ir līdzīgs, taču detaļās atšķirīgs. Karmas likums nosaka, ka jebkura rīcība rada pagātnes, tagadnes un nākotnes pieredzes, tādējādi uzliekot atbildību rīcības veicējam par savu dzīvi un priekiem un bēdām, ko šī rīcība nes pašam un citiem. Reliģijās, kas atzīst reinkarnāciju, karma ietekmē ne vien pašreizējo dzīvi, bet arī iepriekšējās un nākamās.

217 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Karma-apsmeju klasesbiedru, ka viņš 3 mēnešu laikā saluza 1 roku un pēctam otru, bet pēc tam pats salaužu īkšķi un nedēļu pēc ģipša noņemšanas salaužu otru emotion 

24 0 atbildēt
Man babīte vienmēr mācija, ka ja rādi ar pirkstu, tu izdur savā auras burbulī caurumu un tas ļauj visam sliktajam ienākt iekšā, un tāpēc sliktas lietas ar tevi notiek.
11 0 atbildēt
Ļoti lika aizdomāties un atcerēties tos notikumus, kur karma nospēlēja savu lomu. Katrs likums man ko atgādināja. Jauks raksts! Paldies 😊
4 0 atbildēt

Laba tematika, tik žēl, ka kopēts teksts.

1 0 atbildēt

tavs sencis neeksistē.

0 0 atbildēt

woow tik labi aprakstīts emotion 

0 0 atbildēt

Kārtējā ideoloģija vien ir. Visam šim var arī tik pat labi nepiekrist, jo katram cilvēkam darbības un tās sekas strādā savādāk. Es domāju ka galvenais ir izdarīt un tad skatīties kā būs. Neko nekad tā lidz galam nevar zināt. Var tikai izdarīt pieņēmumus un arī tie bieži vien pieviļ. Galvenais jau neapstāties, ja esi ko iecerējis.

0 1 atbildēt