local-stats-pixel fb-conv-api

10 fakti par spokiem29

334 5
334 5 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

No spokiem nevajag baidīties, tas ir vienīgais ko viņi var izdarīt - izbiedēt. Atņemot šo iespēju nekas nepaliek

8 0 atbildēt
Kads nobanos vinu? Calis muti nemak valdiit!
5 0 atbildēt
Man likās, ka raksts būs par šo mājaslapu 😂😂
5 0 atbildēt
Labākais raksts spokos...
3 0 atbildēt

Tas pēdējais gifs bija it īpaši smieklīgs

2 0 atbildēt
Es nosapņoju kaut ko ,un tas pēc kāda laika piepildās...
2 0 atbildēt

Izlasot 2 faktu, uzreiz gribu izteikt labojumu. Bērni var redzēt to, ko nerēdzam mēs, pieaugušie, tikai tāpēc, ka viņu acis piedzimstot atšķir tikai 3 krāsas - balta, melna, pēlēka. Un tā līdz gadam vai pat diviem. Bet tai posmā, kad bērnam ir ne līdz galam attistījusies acs, viņš visu redz savadāk, līdz ar to arī ir spējigs saskatīt paralēlas materijas. Mēs to nevaram, jo pieaugušam cilvēkam redze ir attistīta priekš reālas pasaules, kas daļēji pasargā mūs un mūsu psihi no ''spoku'' redzēšanas.

2 0 atbildēt
10000000 plusi
2 0 atbildēt

Vispār tas 8. teksts ir balta patiesība, jo tā notiek gandrīz visiem tiem, kuriem ir gadijies sastap ''paranormālu parādību''. Bet par pārējiem...nu tā tā. Man galvā ir divas puses. 1. ''Ticu spokiem'', 2. ''Neticu spokiem'', laikam, es stāvu pa vidu (neitrāla) :|

2 0 atbildēt

 emotion Vari man pasviest dažas idejas par ko varētu uzrakstīt rakstus? emotion 

Man ir laiks ,bet nevaru izdomāt par ko rakstītemotion

1 0 atbildēt

Vai kāds ir sajutis spoku smaržas? Zinu tas liekas dīvaini, bet ar mani tā ir  emotion  Parasti sēžu vai guļu gultā es jūtu smaržas, kādas manā mājā nav. Vēl kādam ir bijis tā: tu naktī pamodies no briesmīgā murga un kad tu pamodies tu nevari pakustēties! Man tā bija. Brrr...dažreiz man tās lietas biedē.

1 0 atbildēt

izlasot tavu rakstu pilniigi mieriigaak ap sirdi palika  emotion 

1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt
:facpalm šis raksts patīk 152 cilvēkiem emotion un vqru saderēt ka vismaz 70 no tiem ir pāri 16 un tu esi vienīgais kam nepatīk emotion un pievaldi muti sīkais!!!
1 0 atbildēt

sargeņģelis galīgi nav pielīdzināms "spokiem". Spoks ir cilvēka dvēsele, kas aiz pārāk lielas "mīlestības pret dzīvi" ir iestrēgusi kaut kur pa vidu.. emotion Teiksim tā - jo vairāk tu baidies no nāves un nespēj to vienkārši pieņemt, jo lielāka iespēja ka tu kļūsi par spoku. Iemeslu priekš sevis var atrast vienmēr - "kāpēc tieši man ir jādzīvo, nevis jāmirst".

1 0 atbildēt

Liels paldies emotion

1 0 atbildēt

Tu tiko 150 cilvēkus kam ir paticis šis raksts (pārsvarā tādiem kam ir vecums virs 15) uzdirsi. Nelasi , ja negribi... emotion

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Good job! Ķer uzkodu (cepumu) 

0 0 atbildēt
Palasīt bija interesanti. +
1 1 atbildēt