local-stats-pixel fb-conv-api

10 dīvainākās sazvērestības teorijas21

234 6

ASV astronauti nekad nav bijuši uz Mēness virsmas, Dvīņu torņi tika uzspridzināti, Ilumināti kontrolē pasaules valdības un citas versijas par pasaules procesiem ir dzirdētas, apstrīdētas, aizstāvētas un aprakstītas filmās, grāmatās un dzīvē. Tomēr daudzi cilvēki izvēlas ticēt pat vēl savādākām sazvērestības teorijām un par tām šajā rakstā.

Lai labi lasās! emotion

234 6 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Nopiteni ? zeme ir plakana ? Stulpie loki zeme ir kvadrāc

13 0 atbildēt

 emotion  Kas par anekdotēm!  emotion 

6 0 atbildēt

"Ebreji kontrolē haizivis, lai tās uzbruktu musulmaņiem"

Nu lol, šitas labs emotion straight outta Vakara Ziņas

6 0 atbildēt
8. vienkārši labs XD
5 0 atbildēt
Es nesaku, ka ticu Dievam. Vienkārši uzskatu, ka katram ir izvēle ticēt kam vien viņš vēlas. Es ,piemēram, varētu ticēt, ka mūs vada mazs rozā zilonītis, kas dzīvo zem zemes. Tā ir katra paša izvēle un jābeidz reiz par to cepties.
2 0 atbildēt

es tiešām esmu slinks, tāpēc es nelasu lieku informāciju bez jēgas un negruzīju sevi ar domu - ir vai nav. To tāpat neviens nevar pierādīt. emotion Labi, Tavuprāt, kuri no šiem ir pietiekoši "patiesi" ? emotion Lai es vismaz zinu par ko tev pastāstīt smalkāk. kek Bet, linkus tu man vari atsūtīt, lai es vismaz redzu avotu no kura tu smelies informāciju. Tas būtu labi. emotion

2 0 atbildēt

tu maldies.

1 0 atbildēt
Tam nav pierādījumu - diez vai gleznas var skaitīties kā pierādījums. Katram cilvēkam pašam ir jāizlemj ticēt Dievam vai nē - un kādam.
1 0 atbildēt

tad dod man faktus un pierādījumus, ja jau tu saki ka es nezinu, tad noprotu, ka tu zini. Lūdzu - gaidu.

1 0 atbildēt
Nekad, neko nevar zināt.
2 1 atbildēt

Nekas te nav dīvains. Daudzas no šīm teorijām ir diezgan ticamas un balstītas uz daudziem faktiem. Bet par to sieviešu rokas somiņu teoriju, tas saucās krāpnieciskais mārketings. Tad kad kaut kas precei speciāli tiek noņemts/izmainīts/modificēts/iebojāts lai cilvēki pirktu citu preci vai detaļu tāda veidā palielinot kompāniju ienākumus.....

1 0 atbildēt

Man patika, pluss no manis!

0 0 atbildēt

dude, you aint serious. you are just a random troll. i get it.

Turpini paust to ko nevari atstatīt. emotion Es eseju nerakstīšu kas un kāpēc, jo tev pašam tas patiesībā nemaz neinteresē - tev jau ir savi "pierādījumi", so thats fine with me. emotion Man nav vajadzīgs meklēt @google to ko es jau esmu lasījis sen un atradis arī kritiku / pirmavotu. Šajā rakstā ir veca informācija kas nudien nav patiesa at all. Izņemot punktu par sieviešu biksēm - tas varētu tā būt. Rest is bullshit. Izteikt "pieņēmumu" ir okey, bet ja kaut kas tiek pasniegts kā "teorija" / "fakts" , ar pliku notikumu datēšanu un info apstrādi vien nepietiek. Tā veic pieņēmumus.

0 0 atbildēt

Un par 8. bija pat sazvēresetības teorija, kura izrādījas patiesa, ka Izraēla speciāli aprīko dzīvniekus-putnus, haizivis, jūras radījumus un citus ar GPS iekārtām, novērošanas, noklausīšanās un cita veida iekārtām, jo daudzi šādi dzīvnieki ir atrasi tuvajos austrumos. Tādās valstīs kā-Ēģipte, Jordānija, Sauda Arābija, Irākā, Irāna, Turcijā un pat Grieķijā.

Izraēla varētu teikt, ka ir tuvo austrumu 'ASV'. Viņiem patīk maisīties pa vidu tur, kur viņi nav vēlami. Izraēla pieder cionistiem.....

0 0 atbildēt

loti interesanti

2 3 atbildēt

viss d*rsā un tālu no patiesības. emotion nespēju saprast kā citi uzdrīstās paust savas ne līdz galam "izkoptās" idejas par kaut kā esību un būtību, ja nekad par to nav palasījuši paši.

1. Zeme varbūt arī ir plakana, jo tas patiesībā neko nemaina. Mēs tāpat varam doties kur gribam un viss strādā pat tad ja zeme ir plakana.

2. pranks.

3. nē, nebija.

4. varbūt kaut kas vistuvāk īstenībai no visa raksta.

5. tas ir mākslīgs objekts, bet ne hologramma.

6. what?

7. tā ir mistērija.

8.  emotion emotion

9. lol, ceru ka tā ir tikai kāda cita cilvēka "teorija". emotion

10. nē, jēzus bija cilvēks.

1 6 atbildēt