local-stats-pixel fb-conv-api

fakti kuri piespiedīs tev Bīberu CIENĪT!28

12 71

Ja esi heiteris, tad tev galvā nekad neienāktu doma, ka sāksi kaut kad fanot par mūsu mīļoto Džei-Bī! emotion Bet TAGAT jūs 100% sāksiet viņu cienīt izlasot manu jauno šodienas rakstu - hītu!emotionemotionemotion

12 71 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
Neesmu gejs tapēc viņš nav sexīgs, lai sapūst viņš tur savā midzenī, man po*** par viņu un es viņu necienu emotion
5 0 atbildēt

Man vienīgajai šī raksta titulbilde atgādina to foto, kur aizmugurē viņu ņem pakaļā melnādains vīrietis? emotion

4 0 atbildēt

Ak, dārgā, Sirds23, man liekas, ka tu jau saproti, ka visiem taviem rakstiem ir lemta miskastes dzīve. Tas vienkārši jau ir ierakstīts debesīs.

Ir teiciens - no kļūdām mācās. Bet Sirds23 un citas, kas liek tos rakstus par Bīberiem bebriem, vispār ne.

Nu FAIL visi raksti par viņu vai 1directionerīšiem vai 5soserīšiem nonāk pa taisno miskastē. Bet nē vienalga atrodas kāds, kas ieliek rakstu par bebru. Nav jau jābūt ekstrasensam, lai saprastu, ka ŠIE raksti NEGŪS nekādus lielos plusus. NU JA TEV PATĪK, TAS NENOZĪMĒ, KA PATĪK CITIEM.

Un vispār nu cik atšālējušām smadzenēm jābūt, lai liktu rakstu par Bīberu, UN TEIKTU, KA VIŅŠ IR DIEVS??? Meitenīt, Dievs IR TIKAI VIENS. VIENS. VIENS. VIENS. 

Pieleca? Ne? TAVAS PROBLĒMAS.

Pirms beidzu - atceros, ka pirms 2 gadiem, kad šeit piereģistrējos, Spokos bija tik interesanti raksti...prosta te stundām varēja sēdēt. A tagad kur tik neskaties - Bībers mana ļubestība, Bībers Dievs, Bībers tas, Bībers šitas. Nu nav viņš jātaisa par Dievu - tāds pats vien mirstīgais kā mēs.

4 0 atbildēt

Manuprāt dēļ ši raksta tagad viņu vispār NEVIENS neciena!

 

 

     
4 0 atbildēt

Tradiconālas orientācijas puišiem ir dziļi pie vienas vietas, cik sexīgs šis ir. Viņam līdz vīrietim ir kā līdz Marsam, gribētos redzēt, kā viņš spētu par sevi pastāvēt bez saviem miesassargiem.

3 0 atbildēt

paldies, ka liki man ielikt treknu - , vismaz nebūtu likusi rakstus spokos par bebru un Dievs ir tikai viens

3 0 atbildēt

  Ko!???Es lai viņu vēl cinītu!???Iemīcīšu Zemē un vēl "uzlikšu kluci"!!!Ta nu arī emotion  "ZVAIGZNE"hrenaf!!!

2 0 atbildēt

viņs tik ļoti mīl savus fanus ka spļauj tiem taisni sejā. emotion

un viņš ir tik bagāts , ka var bez probēmām pamīzt nabaga apkopējas spainī, ar ko viņai ir jāmazgā un jātīra pēc tāda sūda kā šis gailis. 

ar grīdas lupatu šim pa seju vajaga nevis jāmīl...

2 0 atbildēt

Meitenīt, Izveido savu fanklubu kkur citur emotion

2 0 atbildēt

Mēs pēc tava raksta vērtējuma redzem cik spocēni ''ļoti'' viņu ciena!

 

 

     
2 0 atbildēt

Man šķiet, ka ir tizli ienīst cilvēku, kuru nezini. Nav jau tā, ka esmu fans, bet dziesmas es klausos, un man arī patīk. Varbūt ne tās, dēļ kurām viņs kļuva slavens, bet dažas no jaunākajām galīgi nav sliktas. Piekrītu, ka viņš kādreiz izceļas ar pilnīgu debilismu, bet kurš gan to nedara? Teikšu godīgi, nav arī tā, ka viņš būtu neglīts vai kā citādāk atbaidošs. Protams, ka katram sava gaume. Domāju, ka nav ko iespringt. Tomēr pa rakstu runājot. emotion Pieņemu, ka tas nav nopietni. Lai gan fanu viņam netrūkst, arī Latvijā tādi (tādas) ir, tomēr nedomāju, ka spokos kādam interesē cik slavens, bagāts vai izskatīgs ir Belībers.  Smieklīgāk būtu, ja šāds raksts tiktu veidots par , es nezinu, VAIRU VĪĶI FREIBERGU JOPT (normāla džuse) emotion

Vēl varētu ieteikt arī tādu lietu: nevis administratoriem vajadzētu rūpīgāk atlasīt rakstus, bet gan vajadzētu rūpīgāk atlasīt cilvēkus, kas kļūst par administratoriem. emotion I'm done.

2 0 atbildēt

Ko vispār dara spoku admini vai, kas tur tos rakstus caurskata. Vajadzētu vismaz 10 rakstus ar + pārspēku ne - lai saņemtu to žurnālista statusu. 

2 0 atbildēt
es necieniju biberu bebru un tagad ari pec si raksta izlasisanas necienisu. un kurs pie velna uzskata ka bibers ir Dievs?! Dievs ir tikai 1. Pieleca meiten? TIKAI VIENS!!!
1 0 atbildēt
Pfff ,Bebram paveicās ,ka Hitlers vairs nau starp dzīvajiem ,jo viņš būtu viens no tiem kuru iemestu gāzes kamerā. emotion
0 0 atbildēt
A kas šis piemīza apkopējas spainī... tas tik chill, ne? emotion
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt
ES TEVI MĪLU !
0 0 atbildēt

ja man riebjas bībers, tad esmu heiteris? LOL emotion

0 0 atbildēt
Ja nebūtu pieminēts dievs un viņa izskats ieliktu + bet ieliku - jo viņš nav dievs un man nepatīk viņš bet es viņu neienīstu.
0 0 atbildēt

Dievs emotion

0 1 atbildēt