local-stats-pixel fb-conv-api

Steampunk Star Wars2

98 0

1. Dārts Veiders

Vairāk mašīna kā cilvēks, Veiders ir viszināmākais ģenerālis Impērijā un aizrautīgs tumšo spēku izmantotājs. Viņš aktīvi sazinās ar mirošo pasaules gariem tādējādi pavadot neskaitāmas bezmiega naktis cenšoties sazināties ar savu sen zaudēto mīlestību. Iekšēji salauzts un iztukšots. Viss kas viņā ir palicis ir tikai sadistiskas tieksmes, kuras viņš mēdz arī apmierināt.

2. Hans Solo un Čubaka

Hans zināms kā bēdīgi slavens spēlmanis un kontrobandists. Čuabaka ir vienkārši viņa partneris. Deuts ir plaši meklēts gan Impērijā, gan ārpus tās. Viņus ļoti tīko notvert vairāki pagrīdes organizētās noziedzības bosi. Taču abiem vienmēr izdodas kaut kādā veidā izbēgt no mednieku nagiem.

3. Princese Leja

Apveltīta ar asu intelektu un stripru personību. Leja ir kļuvusi par ļoti spējīgu diplomātu ar kritisku viedokli pret Impērijas vadīto politiku. Viņas runas ir iedvesmojušas daudzus pievienoties nemiernieku kustībai. Izmantojot savu ietekmi un sakarus Leja veiksmīgi piegādā svarīgu informāciju pretošanās organizācijai .

4. Elektro mehāniskā orbitālā analītiskā stacija

Šī milzīgā kosmosa stacija, kas izmēros var mēroties ar mazu mēnesi vai asteroīdu patiesībā ir jaudīgs analītisks rīks. Ierīce, kas spējīga pārstrādāt miljoniem aprēķinu ikdienas. Stacijas iekšienē ir izvietoti kilometru gari cauruļu, mezglu un virzuļu mehānismi. Kopā mehānisms strādā, lai katru dienu izveidotu nebeidzamas skaitļu rindas, un tas viss lai Impērijas zinātniekiem būtu ko šķetināt.

5. Džaba

Tuksneša planēta Tatuīnas valdnieks, izbijis pagrīdes organizētās noziedzības boss. Troni ieguvis asiņaina apvērsuma laikā. Mēļo, ka šī apvērsuma laikā ieročus viņam piegādāja pati Impērija, taču līdz ko Džaba nokļuva pie varas viņš uzreiz uzgrieza tai muguru, turpinot savas nelegālās operācijas šīs recedīvists ieguva vēl vairāk varas un lielāku bāgātību. Daudz vairāk nekā tad, ja būtu palicis pagrīdē.

6. Obi van Kenobi

Jaunībā viņš kalpojis Džedaju Līgas labā kā aģents. Ļoti prasmīgi iemācījies rīkoties ar spēka tumšo pusi laikā, kad spiegoja Sithu Brālībā, galvenais uzdevums bija atklāt organizācijas vadītāja identitāti. Laiks ko Obi pavadīja tumšajā pusē ir atstājis redzamas rētas viņa personībā. Viņš atrodas patstāvīgā cīņā ar saviem iekšējiem dēmoniem.

98 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000