local-stats-pixel fb-conv-api

Paklāji no pulksteņiem!!!4

50 0

Brīnumaini,krāsaini paklāji ar spilgtu,ģeometrisku figūru - tā darbojas māksliniece Heidija Voeta, orģinālu iekārtu speciāliste. Viena no šīm iekārtām ir paklāji, jo tie nav no dzijas vai auduma strēmelēm, bet no dažiem simtiem pulksteņos.Šī darba nosaukums ir ļoti dīvains "Is six afraid of seven”.

Piemeklējot apmēram 4000 parasto,elektronisko pulksteņu ar krāsainiem korpusiem un rokassprādzēm, Heidija Voeta savienoja tos vienā, lielā audeklī, kas pārklāts ar ornamentiem no rhombiem, zigzagiem un līnijām. Ārēji tas neatšķiras no raiba gobelēna vai paklāja, ar ko cilvēki rotā dzīvokļus, lai padarītu tos ērtākus un siltākus. Bet, tas ir ja neiezkatīties.Un neieklausīties, par šo mākslas projektu, ir viena ļoti interesanta iezīme, kas paliek pazīstama noteiktā brīdī.

Lieta tāda, ka visi paklājā uzstādītie pulksteņi ne tikai strādā, bet ir sinhroni viens ar otru tā,lai noteiktos laikos,tie uzspridzināt klusumu ar graciozu kori ,ko veido modinātāji. Taisnība tāda,ka tikai īsu brīdi skaņa ir gracioza. Kad pulksteņos baterijas sāk lēnām mirt, notiek pakāpeniska desinhrinizācija un kora mūzikas vietā veidojas haotiska skaņa. Nu, neviens nav ideāls, filozofiski piebilst projekta autore Heidija Voeta. Un laika gaitā tas kļūst pamanāmāks vairāk un vairāk.

50 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Interesants, bet nepraktisks. 

1 0 atbildēt

Vismaz zinās cik pulkstenis.

0 0 atbildēt

Orģināli, bet diez kā būtu staigāt pa tādu "tikšķošo" paklājiņu emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt