local-stats-pixel fb-conv-api

Mans zīmējums - Mercedes-Benz G55 AMG (Brabus Widekit)25

Sveicināti, spoki. Vispirms vēlos jūs visus sveikt jaunajā 2018. gadā (mazliet par vēlu, ne?)! emotion

Šajā rakstā es vēlos jums parādīt savu jaunāko zīmējumu, protams, ka ir vēl daži, kurus es varētu jums šeit atrādīt, bet mēģināšu būt nedaudz aktīvāks iekš šī portāla un ievietošu vēl vairāk no saviem veikumiem.

emotion Tie, kuri vēlas novērtēt manus citus zīmējumus (kuri nav ievietoti manā spoki.lv profilā), var tos apskatīt manā Instagram kontā (meklēt - ritliee).

Lūk, šis ir manis zīmētais Mercedes-Benz G55 AMG (ar Brabus Widekit)!Šis spēkrats ir zīmēts pēc pasūtījuma uz A3 formāta lapas, bez steigas.Zīmējuma tapšanai pārsvarā tika izmantoti Staedtler, Faber Castell un Lyra grafīta zīmuļi, kā arī rapidogrāfi.

Zīmēts ir tikai pa brīviem brīžiem un nesteidzīgi, jo man galvenais ir tikai kvalitāte, ja zīmējums ir pasūtīts bez gala datuma, kad tas būtu jānosūta/jāatdod pasūtītājam. Precīzi nepateikšu cik stundas esmu veltījis šim zīmējumam, bet tās ir vismaz 15 stundas stabili! emotion

Par pašu zīmējumu varu piebilst, ka man pašam mazliet, mazliet nepatīk, kā izskatās tā priekša, jo ir kaut kādi sīkumi pie kuriem varbūt man vajadzēja piestrādāt ilgāk zīmējot, bet nekas jau nevar būt perfekti. emotion emotion Visilgāk šajā zīmējumā zīmēju to pašu priekšu, arī riteņi diezgan laiku aizņem - katru pa 1-3 stundām, bet vienmēr ir tā, ka ja es esmu ''pabeidzis'' zīmēt riteni, tad tomēr varbūt izlemju kaut ko uzlabot, kad zīmējums jau ir gandrīz pabeigts.

Ceru, ka jums patika mans raksts (ja var to tā nosaukt), gaidiet nākamo šonedēļ, uzreiz jau saku - pasūtījumus šobrīd nepieņemu, janvārī un arī jau februāra sākumā ir aizrunāti zīmējumi pēc pasūtījuma, par tālākajiem mēnešiem nevaru atbildēt, paldies! emotion

Piedodiet, ka nav vairāk bilžu no paša tapšanas procesa, jo pārsvarā zīmēju pa vakariem un tad apgaismojums man nav tas labākais, lai uzņemtu samērā kvalitatīvas un acij patīkamas fotogrāfijas ar savu telefonu.

Jauku jums visiem atlikušo dienu!

204 0 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000