local-stats-pixel fb-conv-api

Mani zīmējumi12

130 5

Zīmējums "Udens pegazs" man ir tapis pagājušgad 2014 gadā. Es to uzzīmēju izmēģinot jaunos Copc marķierus, kas ir tieši speciāli domāti grafikas zīmējumiem kopā ar akvareļu zīmējumiem un lodīšu pildspalvu. Tā ir jauktā tehnika, kaut gan tik un tā pieskaitās pie krāsainās grafikas.

Vispār, es biju plānojusi uzzīmēt 4 zīmējumus tādā stilā, kas simbolizētu elementus, bet pagaidām ir pabeigts tikai viens. Kad taps nākošie, nav zināms.

Zīmējums ir taisīts Art Noveau stilā. Iedvesmojos no sava mīļākā mākslnieka Alfrēda Muxas, kura darbi un to pasniegšanas veids mani ļoti aizrauj.

Vispār, mani ļoti aizrauj fantazy tēma par dažādien fantastiekiem dzīvniekiem. Manos darbos pārsvarā dominē lielie kaķi un zirgi.

Zīmēšanā izmantoju lodīšu pildzpalvu, jo manuprāt, ar to var sasniegt daudz smalkāku štihu un gaismas ēnas efektu, nekā ar rapitogrāfu vai gēla pildspalvu.

To visu es mēģināju sasniegt tieši zīmējumā "Pegazs" (2014). Arī zīmējums "Pantēra" (2010) ir no tās pašas kategorijas.

Izmantoju arī krāsainos zīnuļus un marķierus savos darbos, pie tam, ne tikai profesionālo aprīkojumu, bet arī visparastāko, ko var nopirkt jebkurā veikalā, vienvārd, visu, kas man šķiet puslīdz derīgs.

Zīmējumā "Dzelzs pagazs" (2010) es tieši izmantoju vaisparastākos zīmuļus, flomīšus un papīru, kas pārsvarā tika iegādāti "Maxima " veikalā. Tā kā nekādus baigos resursus neizgāzu.emotion "Sieviete ar tīģeri " (2012) arī ir no tās pašas lētās sērijas.

Vispār, tie visi man ir ilgtermiņa darbi, kas prasa daudz laika un darba. Ir jādomā par kompozīciju, krāsām un to salikumiem, tēlu pozām un tt. Piedevām, man ļoti patīk attēlot to visu kustībā, dinamikā, no kā es ne tikai iegūstu jaunu zīmēšanas pieredzi un tehnikas apguvi, bet arī ļoti lielu gandarījumu, it īpaši no detaļu kricelēšanas. Man jo vairāk detaļu, jo labāk emotion Jo esmu maniakāla uz detaļām. emotion

Ļoti ceru, ka jums patiks!emotion

130 5 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Mākslinieka vārds ir Alfonss Muha. Apskatīju tavus darbus deviantart lapā, tie tiešām ir tavi darbi?
1 0 atbildēt
Melot tu vispār nemāki. Būtu paņēmusi tās bildes nokačājusi un ielikusi no saviem failiem tās bildes ,nevis taisni no autora pārkopējusi šeit zīmējumus. Par plağiātismu es rakstīšu sūdzību. Un gramatika vispār iespārda. Ja veido rakstu ,tad pareizi raksti vārdus nevis raksti tā kā ar vistas kāju. Un officiālais autors/e daudziem no zīmējumiem ir šī/is meitene/puisis http://oladara.deviantart.com/gallery/
2 1 atbildēt

Tie nav tavi. Uz vienas bildes uzraksts, kuru tu nevarētu uzrakstīt. Trekns mīnuss.

0 3 atbildēt