local-stats-pixel fb-conv-api

Mani gara darbi – 9. daļa (zīmējam, neguļam!)13

459 0

Ir pagājuši veseli četri mēneši kopš pēdējo reizi tikāmies, spoki! Četri mēneši ir daudz un es patiešām ilgojos pēc jums.

Turpinot manu zīmējumu atrādes sēriju, esam nonākuši devītajā daļā. Pārējās vari apskatīt manā profilā. emotion

Tie, kuri redz manus darbus un par mani lasa pirmo reizi, zīmēt esmu iemācījies pašmācības ceļā – skolu un pulciņu mācīšanas veids mani atbaidīja un grāva pašcieņu, redzot, kādi zīmējumi sanāk, jo jādara tieši tā, kā skolotāja/-s vai vadītāja/-s prasa. Mākslai biju atmetis ar roku, bet tāpat atkal un atkal pie tās atgriezos līdz pirms 3 gadiem apsolīju sev pievērsties mākslai nopietnāk. Tagad zīmēju gandrīz katru dienu, mācu sev jaunas lietas un izstādu savus darbus galvenokārt Ventspilī, kur arī studēju. Paralēli arī augstskolā uzsāku "Mākslas klubiņu" – vietu, kur tādi paši studenti kā es, kuriem formālā māksla neiet pie sirds, bet mīl zīmēt, kopīgi rada mākslu un to apgūst.

Mākslas darbi aizņem no dažām stundām līdz pat 30+ stundām.

Cerams darbi ies pie sirds! Ja kāds patīk/nepatīk labprāt dzirdētu tavas domas savai izaugsmei – gan, kas ir labs, gan, pie kā jāstrādā!

459 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Labi,patika.:-)
12 0 atbildēt

Labs emotion Uzmanibu piesēja "Gadsimta aizmirstais"  

8 0 atbildēt

bija labi  emotion 

3 0 atbildēt

Awesome emotion 

3 0 atbildēt

Lūk,tā ir māksla! Tautai saprotama un acis priecējoša

2 0 atbildēt

2. oho, kā sauc tadu skūpstu? nu tādu, kad sievietes lūpas ir vīrieša mutē ...hmm, varbūt vnk kāds nebij ēdis brokastis. A tā, tev smuki sanāk zīmēt emotion varbūt skūpsties pat labāk kā zīmē emotion

1 0 atbildēt

KKas ar to 4 to nav tkā vajag, kas ar tiem matiem? gar ausi kkādi diegi kas tālāk atkal aiziet kuplā bizē?wtf? un galvenie iemesli ir pati daba un dzīvnieki nevis cilvēce, nevis sievietes. 7 thumbs up

0 0 atbildēt
7,10 vis labākie
0 0 atbildēt

 emotion  Apbrīnojami. 

0 0 atbildēt

Var redzēt, ka katru dienu zīmē, jo tev ir ļoti daudz rakstu ar zīmējumiem! Un visi ir apbrīnas vērti! emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt