local-stats-pixel fb-conv-api

Jeez Vanilla's akvareļu ilustrācijas.3

100 0

Stokholma dzīvojošā māksliniece ‘’Adriana Bellet” strādā zem interesanta un citiem ziņkārīga pseidonīma JeezVanilla - lai gan nav zināms, kādēļ ir tapis šāds pseidonīms, bet pie katra darba, ko var aplūkot viņas instagram vai mājas lapā, ir atrodams kaut kas burvīgs, neatkarīgi no tā zem kāda vārda tas veidots.

Viņa piedzima Barselonā kaut kad 80s. Adriana ir dzīvojusi uz mācījusies Berlīnē, Madridē un Londonā, kur 2010. gadā viņa pabeidz Londonas Mākslas universitāti ar doktoranta grādu virsmas dizainā.

Viņa pati dievina darboties ar tinti, krāsainiem zīmuļiem. Sietspiede( apdrukas tehnoloģija dažādu materiālu apdrukai) ir Andrianas mīļākais un iecienītākais drukāšanas process. Sieviete labprāt izvēlētos katru dienu darboties ar šo tehniku. Kā arī viņa aizraujas un ir ieinteresēta ar pazudušām&atrastām vintage fotogrāfijām, un viņa vienmēr iedvesmojās klausoties senus ģimenes stāstus un aplūkojot senās fotogrāfijas.

Viņas klientu vidū ir tādas publikācijas kā ‘’Esquire Spain’’, ‘’UPPERCASE’’ un ‘’Frankie” bet no vietnes, kuras tulkoju viss iecienītākais darbs no viņas visiem darbiem bija par filmu „Little White Lies”-to kā viņa uztver nianses, grimases un žestus-nepiespiestus un stilistiski interesantus.

100 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

super emotion

2 0 atbildēt