local-stats-pixel fb-conv-api

lietas0

10 0

Gribējās vnk kko uzrakstīt

Dzīvē ir tā, ka bieži vien tu neaptver kas ir un kas notiek, bet tu tikai ej uz priekšu, kāpēc?Laikam jau tāpēc, ka Tu gribi redzēt, kas notiks tālāk, bet tad kāpēc bieži, kad Tu ciet Tu vēlies atgriezties un izdarīt tā, lai tas nebūtu noticis. Vienkārši, tu gribi, lai nenotiek nepareizi, tu gribi,lai viss izdodas. Piemēram Tev kāds uzraksta, Tu izlasi un esi šokēts/a, ka esi saņēmisūsi vēstuli kurā rakstīts, kas skarbs, bet tā nav patiesība, šis cilvēks vienkārši negrib saprast, jo ir pārpratis, bet paliks pie tā, ka taisnība ir viņam, bet atdzīt jau to netaisās, jo gods ir augstāks par to, ka vajag atvainoties, bet vienalga centīsies pierādīt, ka taisnība ir tam, kas nosoda, nevis tam, kas ir otrpus.

A jēga dzīvē censties, jēga tēlot, ka viss izdodas, vienkārši vajag turpināt, bet nekad skatīties augstāk par to vietu, kur atrodies, augstāk Tevi nepieņems, jo tevi pieņems šeit, lai kāds/a būtu, nevajag baidīties atvainoties! Varbūt dažreiz vajag vienkērši aizmirst, bet tomēr tu nevari, jo tas jau nemaz nav tik viegli kā liekas. Bet vai ir vērts skatīties pagātnē un atcerēties visu, ko reiz esi darījis, bet vairs to nevēlies, jo tas ir pārāk sāpīgi? Bet, kas gan liedz rīkoties, ja tev blakus ir kāds kas tic. Bailes no sāpēm, bailes no tā ka kāds pasmiesies, jēga sēdēt malā un nedarīt neko, viebīgi sēdēt un nedarīt neko.

Parasti jau cilvēkam ir iespēja izdarīt visu, katram ir savs talans, katrs atķiras un ir unikāls, neviens nav vienāds ar kādu no malas, katram sava niance.

Bet ir tādi kas vienkārši cenšas līdzināties, lai iekļūtu lokā kur skaitās augstākā elite, bet vienalga, sačakarē dzīvi, bet tevi tur nepieņem. Tad tu ciet vēl vairāk.

Jēga, padomā ar galvu, dzīvo normāli, jautri, kpc tev jāatēlo kāds kas tu nemaz neesi?

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000