local-stats-pixel fb-conv-api

cerība2

Cerība
kas vēlas lasīt manus izfantazētos stāstus laipni lūdzu!
Ps.Ja jūs vēlaties nākamo daļu lūdzu rakstīt komentāros , atvainojos par gramatikas kļūdām.

Es biju nonācis līdz spokainajai mājai. Tā bija tik liela māja uz pagalma vārtiņiem bija ieskrāpēti vārdi: kas šeit ienāk tam būs palikt šeit. Es iegāju iekšā pa vārtiņiem pagalmā. Tas bija liels.
Tad es gāju uz priekšu pa taciņu kas kādreiz ir bijusi skaista ietve ,bet tagad tur bija gara zāle.
Tiklīdz es tiku līdz durvīm es paskatijos telefonā un tur radija ka nav zonas ,tas man likas dīvaini jo pirms es ienācu pa vārtiņiem vel bija zona.
Es iegāju iekšā un tur nebija nekas , bet es tomēr biju sabijies,jo pēc nostāstiem šeit kādreiz esot bijusi kāda veca sieviete kas sev no vientulības padarījusi sev galu. Un pirms nāves viņa esot spīdzinājusi bērnus. Un vel joprojām ir dzirdami bērnu kliedzieni un vecās sievietes smiekli.
Bet kad policija esot atbraukusi uz šo māju un iegājusi iekšā bēniņos viņi visi ir redzējuši , kā sieviete ir dzērusi bērnu asinis.
Tad kad es apskatiju pirmo stāvu es viesistabā redzēju kādu lielu gleznu kurā bija attēlota sieviete. Viņai bija asi vaigu kauli un viņa bija ļoti bāla. Es gāju uz pagrabu tur bija ļoti tumšs tāpēc es priecājos ka biju paņēmis līdzi lukturīti. Tagad es biju pagrabā un staigāju gar plauktiem.
Tad vienā plauktā es pamanīju burkās orgānus , bet jau otrā plauktā kaut ko sarkanu sākumā es domāju ka tā ir kāda sula , bet apskatot tuvāk redzēju ka tās ir asinis.
Tad es dzirdēju soļus sev aiz muguras, es nometu lukturīti no bailēm un aizskrēju aiz plauktiem.
Tad tur tas nāca pareizāk sakot tā nāca. Viņa atnāca apskatījās apkārt un tad pacēla lukturīti. Un aizgāja. Es vēl tur ilgi sēdēju un domāju ko man darīt ja es iešu augšā tur var būt sieviete bet viņa var būt ir šeit. Tad es jutu ka man pieskaras roka uz pleca.
Es kliekdams skrēju augšā un līdz tiku pie kāpņu augšas tur mani noķēra tā sieviete. Es no bailēm noģību. Sieviete tikai pateica : tagad vismaz būs vieglāk uznest viņu uz otro stāvu.
Es pamodos kādā no otrā stāva istabām es biju piesiets. Es redzēju ka uz galda kas bija tālāk ir daudzi un dažādi instrumenti. Tad ienāca tā sieviete.

8 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Turpiniiii
0 0 atbildēt
Labi turpinasu :-)
0 0 atbildēt