local-stats-pixel fb-conv-api

Viena nedēļa Itālijā [2]2

228 1

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Viena-nedela-Italija/644163

- Mister Bendžamin! – apsargs, kas stāvēja pie Sandstorma melnā limuzīna durvīm iesaucās, noliecot galvu paklanījās un atvēra tā durvis, lai viņa boss, kas nācā ārā no muižai līdzīgās mājas, varētu limuzīnā iesēsties.

Vīrietis lēnām iesēdās savā auto un šoferis sāka braukt. Caur tonētajiem stikliem Bendžamins lūkojās uz cilvēkiem, kas staigāja pa ielām, kurām brauca garām. Viņš apzinājās, ka nav parasts vīrietis, jo bija ietekmīgs, gudrs, bagāts un izskatīgs vecpuisis, ko vēlējās visas šīs Anglijas sievietes - gan vecas, gan jaunas, viņš bija kā princis zelta zirgā. Jā.. Viņas viņu mīlēja. Viņš varēja dabūt jebkuru, kuru vēlējās.

Uz vīrieša sejas parādījās mazs smīniņs par šīm domām līdz to pātrauca straujš trieciens dēļ kā vīrietis atsita pieri pret sava limuzīna durvīm. Nikns par viņa domu pārtraukšanu viņš jau vēlējās kliegt uz savu šoferi līdz ieraudzīja, ka ap mašīnu sāk pūlcēties pūlis.

Izkāpis no mašīnas viņš piegāja pie sava limuzīna kaputa, kur izspraucies cauri biezajam cilvēku pūlim ieraudzīja, ko tādu, ko nekad nebūtu iedomājies, ka redzēs. Kāda sieviete bija nokritusi uz ceļiem limuzīna priekšā un glāstīja kāda puisēna galviņu, kurš bija tik ļoti pārbijies, ka trīcēja no visām maliņām un sajuzdams sievietes maigos glāstus sāka raudāt.

- Viss kārtībā! – sieviete dūdoja medus saldā balsī un mazliet iesmējās, tad puisēnu cieši apskāva un teica. – Viss ir beidzies, viss ir galā.

- Nav gan! Jūs esat savainota dēļ manis! – zēns šņukstot spītīgi iesaucās. Sieviete palūkojās uz savu elkoni un pasmaidīdama apskāva puisēnu ciešāk.

- Neraizējies! Ar mani viss ir kārtībās. – viņa teica un sažņaugusi puisēnu tik spēcīgi it kā tas būtu viņas dēls, glāstīja viņa blondo galviņu.

Bendžamins centās saskatīt sievietes seju, jo līdz šim redzēja tikai meitenes pakausi. Tieši tajā brīdī viņa pagrieza savu galvu uz vīrieša pusi un pievērsa savas lielās, zaļās acis vīrietim, liekot tam sajust, ko dīvainu viņa vēderā.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Viena-nedela-Italija-3/644167

228 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Lūdzu turpinājumu.

0 0 atbildēt

uztaisi vēl man iepatikās :D

0 0 atbildēt