local-stats-pixel fb-conv-api

Veču lasāmviela (apdeitots)14

132 2

Ko večiem palasīt Latvijā? Žurnālu ir daudz un dikti, grūti pat izvēlēties īsto, ja pieej normālā veikalā pie stenda, a tur miljardiem, triljoniem dažādas lasāmvielas, visādās valodās, biezi, plāni, tādiem vākiem šitādiem, bet saturs visiem stirpi līdzīgs.

aplūkošu 4 manuprāt interesantākos žurnālos, ko palasīt aukstajos ziemas vakaros. Iesakiet arī jūs kādu. Ja patika, ieliec + pie raksta, uztaisīšu kaut ko vēl (cepumi ir pasaules alga)

132 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

lasat spicīte, tur vienmēr daudz info :DD

8 0 atbildēt

pa lielam var piekrist!

5 0 atbildēt

Kaut cik labi žurnāli tur ir...

4 0 atbildēt

Es dodu priekshroku Klubam, tieshaam sakariiga un interesanta lasaamviela. Jaunais Playboy arii interesants, bet nekad muuzhaa vairs neaboneeshu un nepirkshu FHM. Nepietiek jau ar to ka FHM piechakareeja savus lasiitaajus ar to ka vienu meenesi zhurnaalu neizlaida, tad peectam soliija, ka buushot papildus viens izdevums, bet apvienots ar Decembri :D:D:D smiekli naak. Taads jau arii bija Augusta/Septembra apvienotais. Informaacija tikpat cik bija, raxti tupaaki par tupu. Sorry, vairs nav manaa topaa pat tuvu 10niekam.

4 0 atbildēt

Es vēl pievienotu NEXT - man patika un tas NEXT PHOTO arī bij ļoooti labs :)

4 0 atbildēt

Autoram - par sporta avīzi!

Ir tāda adrese sportaavize.lv kur tu vari lasīt intervijas un skatīties video intervijas!!!!

4 0 atbildēt

man te stāv čupa ar vecajiem FHM, kas bij vnk super ūber labie..tēmas vnk bija končas..blondas latvju meitenes ar big boobs :D.. tagad kkāds padebīls palicis..pamazāk velk uz kluba galu.. vairak sāk rakstīt priekš bagātiem, impotentiem senioriem.. bet senāk bij labākais ko varēja dabūt žurnālu stendā

4 0 atbildēt

A "Žirafe"?

3 0 atbildēt

Šāds vīriešu žurnālu raksts nekādīgi nav pilnīgs bez Kluba

3 0 atbildēt

Patrona ir labs

3 0 atbildēt

es labāk netā palasu ... 

3 0 atbildēt

Latviešu "Playboy" pornogrāfija nevis žurnāls. Smiekli nāk par pirmo numuru. Anna Rozīte varēja vēl slaucamo praķi uzraut virsū, lai galīgi neko neredz!

3 5 atbildēt