local-stats-pixel fb-conv-api

Vainīgie (Turpinājums ''Zudušie pastaigā'')0

Sveiki visiem, es saprotu, ka zudušie pastaigā nobeigums bija šokējošs, ceru patiks jaunā ''novirze'' lai labi lasās un visus ieteikumus centīšos ievērot, tāpēc droši atstāj komentāros. Piedodiet ja kautkur iztrūks burti, jo nomainīju klaviatūru. No šīs vietas var saprast visu, kas notiks, bet, ja gribi zināt kā tas sākās, izlasi zudušie pastaigā!

Visi sāka jūsmot un gāja uz mašīnu, pa ceļam atkal sanāca iet gar līķu kaudzi, līķi sāka celties un iet, Anete tā nopriecājās un noteica: ''Zināju, ka viņi nav beigti!'' Visi līksmoja, līdz viņi sāka ēst Aneti un dzinās pakaļ pārējiem. Visi muka atpakaļ uz mašīnu, pa ceļam bija vēl daži miroņi un vārti bija vaļā, tikuši pie mašīnas viņi ātri notīrija zarus un iekāpa iekšā, nebija nojausmas vai šī sērga izplatīsies. Viņi aizbrauca atpakaļ uz savu ''bāzi'' kur viņi uzreiz skatījās ziņas. Ziņās vairs nebija nekas par viņiem, tas vismaz bija atvieglojums. Jānis nopriecājās un pateica: ''Tagad mūs ir vairāk gandrīz visa ģimene!'' Justīnes smaids pazuda un Jānis saprata, ka viņa zin kaut ko tādu kas visu mainīs. Viņa teica: ''Mani sapotēja, bet es nenomiru un tad viņi teica, ka es esu imūna, bet tās potes dēļ vairs nevar dabūt ''imūnvielu'' infekcijai, lai vai kas tas būtu. Un jā Oto ar vecākiem arī tika potēti, pirms manis, un rezultāts bija tāds pats kā ar citiem.'' Visi saskuma atskaitot Ilmāru. Jānis nopūtās un nelikās ne zinis.

Infekcija tomēr izpletās un ziņās rādija, ka lai vai kā mēģinās vairs nevarēs palīdzēt. Visi pēc šīs ziņas saprata, ka sākusies apokalipse un neviens neko vairs neiesāks. Viņi uzreiz brauca uz Alūksni, jo tur atradās Jāņa radi un labi draugi. Viņš pa ceļam uzrunāja Egiju: ''Baigi dīvaini, ka infekcija izpletās, bet mēs neredzējām nevienu mironi!'' Egija uz brīdi pasmaidīja un noteica: ''Laikam mums ļoti noveicās!'' Ilmārs smejoties saka: ''Jums jau noteikti, jo neesat saspiesti!'' Marta neko neteica bet pasmaidīja, pārlīda pāri aizmugures krēslam un aizgāja gulēt Justīne pievienojās. Tikuši melturos Jānis iegriezās pie muižas, atlauza garāžas durvis un iebrauca iekšā. Pārbaudīja vai kāds ir iekšā, bet viss bija tukšs. Aiztaisīja garāžas durvis un aizgāja gulēt.

Nākamajā rītā Marta ar justīni ievēroja, ka tur ir pilns ar dažāda veida motorrīkiem, un ierosināja Jānim uzlabot mašīnu, tas nekas ka Egija skaitījās vadītāja, bet Jānis piekrita un ķērās pie darba. kam nebija panākumu. Pēc viņa darbošanās uz pakota palika apaļš caurums, kurā ielika trimmeri ar metāla zāģa asmeni. Egija pamodās no trokšņa un redzēja ko Jānis izdarīja, viņa pateica: ''Nu es zinu, ka tā ir tava mašīna, bet kāpēc tu tā dari?'' Jānis atbild: ''Ja mums būs jābrauc cauri miroņu bariem tas noderēs!'' Egija pielika roku pie zoda un noteica: ''Īstenībā laba ideja! Bet mēs tak braucam uz Alūksni un tur tak nav cilvēku!'' Viņi sasmējās un sakāpa mašīnā, iedarbināja to un brauca prom. Trimmera motora daļa izkusa un mašīna nebija vairs lietojama, kad viņi nonāca bērzkrogā. Bērzkrogā Jānis iztukšoja salauzstajai mašīnai bāku un pārlēja to uz kanniņu ko dabuja Anetes māja. Un par laimi Raimonds bija ielicis līdzi vēl divas pilnas kanniņas. Egija paņēma sev mašīnu uzlauza un iedarbināja ar vadiņiem izmantojot filmu variantu. Egija iekliedzās: ''Tas strādā!'' Jānis pamanīja ka egija bija iedarbinājusi mašīnu bija priecīgs un Ilmārs tad teica: ''Kāpēc tu nevadi kā īsts līderis?'' Jānis: ''Egija ir līdere!'' Ilmārs: ''Es jau neko negribu teikt, bet lai vai kas bija iepriekš tu būsi labāks līderis kā viņa!'' Jānis apdomāja Ilmāra teikto, un saprata ka jārunā ar Egiju...

24 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000