local-stats-pixel fb-conv-api

Tikai tukšums pt.22

28 0

Tēvs Lienītei bija mīļāks. Kad bija skaidrā, protams. "Tētim vajadzētu iemācīties mākslas vingrošanu, varbūt tad viņš būtu virtuozāks un tik bieži nelauztu kaulus" – konstatēja Lienīte, kad papiņš atkal bija aizvests uz slimnīcu, jo trepes ar alkāniem nedraudzējas. Citādi jau tētis bija labs – deva veselus 2 latus saldējumam un nepieskatīja savas cigaretes, lai Lienīte varētu uzsākt smēķēt jau 14 gados. Pat sitis viņš Lienīti bija tikai vienu reizi. Precīzāk sakot – mēģināja sist, taču, kā parasti, bija pārāk lielā vafelē.

Lielā māšele bija pirmā lieluma perfekcioniste, kuras ambīcijas bija nokopētas no Cosmopolitan – neveiksmīga dzīšanās pēc perfekta svara, plānā galdiņa urbējas karjera, toties emocionālās inteliģences ziņā nespēja mēroties pat ar vistu. Kad viņa atvēra muti, roka automātiski grābstījās pēc aizbāžņa. Viņas pretīgi spalgā balss grieza ausis līdz asinīm – pat Keitija Perija nobālēja šo vokālo dotumu priekšā. Visjautrākie brīži sākās tad, kad šī ortoreksijas apsēstā sieviete, izdzinusi sevi zemessarga cienīgā maratonā, dusmās grauza rupjmaizes doniņu, klāt piedzerdama precīzi 250 ml paniņu – tieši tik kilokaloriju esot jāuzņem brokastīs veiksmīgai svara zaudēšanai. Māšelei ļoti patika trenēties demagoģijā un lasīt lekcijas par veselīgu uzturu, kad Lienīte viņai blakus žļembāja jau 3. desumaizi. Bet Lienīte pilnīgā svētlaimē pasūtīja māsu dirst.

Brāļi gan Lienītei bija forši. Un viņu draugi bija forši. Un viņu mūzika bija forša. Jau 9 gadu vecumā Lienīte iemācījās mīlēt metālu (sūdīgu, bet tomēr). It sevišķi Lienītei patika rakāties viņu foršajās mantās, ar vai bez atļaujas, tas jau nebija tik svarīgi. Pēc tam dabūt ar kāju pa pēcpusi gan nebija tik patīkami, bet toties Lienīte atkal bija padungojusi HIM un Metallica. It sevišķi forši bija 7.00 no rīta skaļi spēlēt klavieres, lai brāļi no paģirām ātrāk pamostos un dzirdētu, cik māsa labi spēlē. Vēl Lienītei ļoti patika zagt viņu prezervatīvus, saliet tajos ūdeni un mest kaimiņa dārzā. Lienītei gan tika draudēts sekot šīm ūdensbumbām, bet suns, kas rej, taču nekož.

1. čaptera beigas

28 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

Ortoreksija? WTF is that? emotion

0 0 atbildēt