local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts par Džesiju!5

26 0

Čau! Mani sauc Džesija. Esmu 14 gadus jauna meitene no LA. Es dzīvoju lielā savrupmājā pie okeāna ar savu ğimeni. Mammu Mariju (36) tēti Džeikobu (38) brāli Luisu (17) un māsu Katrīnu (16).
'Rīts, 6:30'
Ieskanējās modinātājs. Es īgna piecēlos. Kā man nepatīk skolas agrie rīti!
Es izgāju uz balkona ieelpot svaigu gaisu. Bija silts maija rīts. Okeāns bija mierīgs. Pludmalē bija daži cilvēki.
Kad biju ieelpojusi svaigu gaisu, es devos uz dušu nomazgāties. Pēc dušas es vēl pavadīju 10 minūtes mazgājot savu seju.
Kad biju vannasistabā visu izdarījusi, es devos pie skapja, lai izvēlētos apğērbu. Es izvēlējos baltu kroptopu, un džinsu šortus ar augsto jostasvietu. Kad biju sağērbusies, noskrēju lejā, lai paēstu. Tas man bija jādara diezgan ātri, lai sanāk vēl laiks meikapam. Es ātri paēdu brokastu pārslas, un devos augšā krāsoties. Es parasti krāsojos diezgan daudz, jo man nepatīk puspabeigts makeup, un es arī gribu izskatīties skaisti. Es uzliku bb krēmu, konsīleri, tonālo krēmu. Uzliku acuēnas un laineri. Uzliku highliteri un bronzeri, kā arī manu mīļāko lūpukrāsu bordo tonī. Uzpūtu makeup setting spray, un biju gatava!
Līdz skolai bija 5 minūtes, tāpēc biju tur ātri. Es liku savas mantas skapītī, kad jutu apskāvienu no mugurpuses. Tas bija mans puisis Džejs!
Dž: Labrīt, sauļuk!
Es: Čau!
Mēs nedaudz paskūpstījāmies, kad Džejam jau bija jāiet uz stundu. Man pirmā stunda sākās tikai pēc 10 min, tāpēc es vēl parunāju ar draudzenēm. Pēkšņi es gaitenī ieraudzīju...

26 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
ak jel...
4 0 atbildēt

 emotion Ņemiet šo par piemēru tam, ko nevajadzētu rakstīt Spokos. Izlasīju divas reizes, jo stāsts, protams, bija ļoti saturīgs un vēl joprojām nesaprotu, kas pie velna tas vispār bija?

3 0 atbildēt
saulīt, ej atpakaļ uz instagramu.
3 0 atbildēt

Džejs un Džesija. Okay. emotion

0 0 atbildēt