local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts par Aknas nonākšanu bīstami tuvu miskastei7

Stāsts balstīts uz patiesiem notikumiem.

Kādā tumšā sestdienas vakarā pa Rīgas ielām klīda aizdomīga piecotne, kura sastāvēja puiša, kura vārdam nez kāpēc vairākkārt tika pielikts krievu lamuvārds, kad šo tikšanos norunāja, izbijis pokemons, dāma, kura ciena vīnu un kaķus un kā tika runāts izcēlās ar pamatīgu dekoltē, koriste, kura arī nesmādē vīnu un sieru šķēlītēs bez maizes un, protams, mūsu stāsta galvenā varone- mītiskā Akna. Baumo, ka šajā visā piedalījās arī, kāds pusdulls kaķis, bet par to, lai vēsture klusē.

Šis bariņš nesen bija ieturējis pavisam nevainīgas pusdienas vietējā kafejnīcā, kurā sākotnēji nācās piecu cilvēku baram spiesties četrās vietās, bet beigās viss bija tik brīvs, ka katrs būtu varējis sēdēt pie sava galda un devās prom. Kafejnīcas apmeklētāji noskuma, jo tiem pietrūka šovs, ko sagādāja dekoltē, Aknas dzīvošanās zem galdiem un vēl daži labi notikumi par kuriem nedrīkst runāt.

Bariņš pavisam drīz nonāca Brīvības pieminekļa tuvumā. Pār meiteni, kura bija lietojusi tikai limonādei līdzīgu šķidrumu nāca siera šķēļu, pusēstas picas un saosta sālīta un atšālēta alus smakas reibums un viņa izlēma atbrīvoties no Aknas. Šī meitene izlēma, ka Aknai acīmredzami, beidzies derīguma termiņš, jo kur gan mēs ikdienā redzam staigājošas un pilngadīgas aknas? Tuvākā vieta, kur to varēja izdarīt ir miskaste netālu no Brīvības Pieminekļa. Siera reibumā esošā meitene, dziedot, “Ar Dievu meitenes” un citas spēka dziesmas uzrāva Aknu pret tās gribu sev kukaragās un metās miskastes virzienā. Pārējie sekoja. Ne jau , lai palīdzētu kādai no iesaistītajām personām vai vismaz, lai paglābtu miskasti no papildināšanas, bet, lai smietos un paspētu iemūžināt notikumu. Runā, ka šāds video, veselu 7, 123328684 sekunžu ilgumā klīst pa interneta dzīlēm, tacu to nevar pierādīt. Mirkli no izšķirošā notikuma, brīdī, kad siera reibumu ieguvusī meitene grasījās izsviest Aknu tieši miskastes centrā, viņa saprata, ka tas būs pārak ļauni- lai arī Aknai acīmredzami beidzies derīguma termiņš un viņu netirgotu pat kā sastāvdaļu Maximas salātos, izmest miskastē ir pārāk ļauni. Siera reibums arī bija zudis un Akna laimīgi nonāca atkal uz zemes. Sekoja garas atvainošanās runas un viss tika aizmirsts ar smaidu... Līdz nākamajam siera reibumam vai nākamajam atšālējušajam alum vai nākamajam pusdullajam kaķim. Vai varbūt uz visiem laikiem. To rādīs laiks.

206 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ja kāds vēlas, var tikt pie ekskluzīvas, šī 7 sekunžu video noskatīšanās. (Rakstīt vēstules) emotion

10 0 atbildēt

Paveicās...  emotion 

2 0 atbildēt

Beidzot izlasīju emotion

Nav nemaz tik traki emotion

0 0 atbildēt

Akna varbut sodien netika izmesta miskaste, bet ka ar tavam smadzenem?

4 14 atbildēt