local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts "Valmiera naktī" 5. daļa2

44 0

5. daļa

Izdzirdējuši troksni sabijāmies un metāmies apģērbties, kad Džastinam vēl trūka tikai krekls, istabā ienāca Artis ar Rolandu. Rolands esot gribējis atvainoties par rīta notikumiem, bet izskatījās izbrīnīts redzot Džastinu bez krekla. Mēs salīgām mieru. Mēs ar Džastinu pat neizrādījām, ka kaut kas nebūtu tā. Rolands pēkšņi teica:"Vecīt, kur tad tev krekls pazudis? Gultā abi iemīcījāt?" Es neko neteicu, bet Džastins teica, ka viņam vienkārši esot uzlijusi mērce un ielicis mazgāties.

Beidzot abi aizgāja un mēs atkal bijām divatā. Nolēmām aiziet līdz tuvākajam top'am un nopirkt pāris kokteiļus. Protams abi bijām nepilngadīgi, bet Džastinam tur strādāja zināma pārdevēja un viņš teica, ka viņa nopārdos. Paņēmām katrs pa 1 "mohito" un "sex in the beach".

Atgriezušies manās mājās malkojām kokteiļus un runājām par visādām lietām. Ak, Dievs viņš tiešām ir īstais! Viņš teica, ka noteikti vajadzētu tuvākajā laikā mani iepazīstināt ar viņa vecākiem. Tas nozīmē, ka viņš visu uztver nopietni. Ahhh...... Es protams piekritu un rīt jau es iepazīšu viņa ģimeni. Ko man vilkt? Vai es viņiem patikšu? Kaut gan Džastins vēl nav redzējis nevienu no manas ģimenes, ceru drīz viņus iepazīstināt. Mamma ar tēti jau pavisam drīz atgriezīsies no Parīzes un, tad būz īstais laiks. Izdzēruši kokteiļus nolikām tukšās pudeles pie gultas un ciešāk kopā saritinājušies devāmies gulēt.

44 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Labs. emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt