local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts #7 Dzīve0

9 0

"Dance with dark."

Atspiedusi modinātāju, es atkritu atpakaļ zem segas. Es nopūtusies, sapratu ka miegs tomēr no manis aizbēga. Izkāpusi no gultas, es uzvilku savu samta halātu un devos lejā. - "Labs rīts, princesīt." - tēvs noteica, iemalkodams kafijas malku. Es atbildēju ar nogurušu smaidu un piegājusi pie letes uz kuras stāvēja tostermaizes, es vienu no tām paķēru.
- "Labrīt, Mera. Pabrokasto un dodies sakrāmēt mantas, ap pusdienslaiku mēs braucam uz Losandželosas otru galu." - mamma noteica, pēcāk padodama man krūzi, kurā bija ielieta silta tēja.
- "Kādēļ?" - es aizdomīgi pajautāju, apsēstdamās pie galda.
- "Neuzjautrini mūs. Lote beidzot precās." - tēvs noteica, ieliktdams izlietnē tukšo kafijas krūzi.
- "Lote? No sākumskolas?" - satraukti jautāju, pēcāk paskatīdamās uz loga pusi, caur kuru pavērās skats uz mūsu mazo dīķi.
- "Diezvai, tu pazīsti kādu citu meiteni vārdā Lote." - mamma iegrimusi darba papīros, attrauca. Es nobolīju acis, pēcāk noliktdama uz letes tējas tasi. Pati devos augšup, pēcāk ieedama savā istabā. Bija tikai desmit no rīta, tādēļ izdomāju atlikt sakravāšanos vēlāk. Pati saģērbos ērtā apģērbā un devos atpakaļ lejā. Uzvilku botas un jau gatavojos doties ārā, kad mani apturēja mamma.
- "Uz kurieni?" - viņa neizpratnē jautāja.
- "Uz ezeru." - nedaudz garlaikoti attraucu, pēcāk dodamies ārā. Es vēlējos satikt Deivu. Viņš man šķita diezgan jauks. Pienākusi pie ezera, es pamanīju pie tā sēžam puisi.
- "Hei!" - soļodama Deivam tuvāk, es uzsaucu. Puisis pret mani pagriezās un piecēlies kājās, paspēra soli uz priekšu.
- "Sveika.. Es zināju, ka tevi satikšu. Varbūt.. Vēlies aiziet uz? Uz tējnīcu? Nē, nu ja.. Nevēlies.." - Deivs stostīdamies mēģināja izteikt piedāvājumu, kas man likās gluži jauki.
- "Diemžēl.. Šodien ir manas senas klases biedrenes kāzas un es nevaru neierasties. Atvaino." - es neapmierināti sacīju, pēcāk nosarktdama. - "Khm. Labi, jā. Labi." - nedaudz apmulsis, attrauca. Es tik tiešām jutos neērti, atteikt Deivam. Aizlikusi aiz auss matu šķipsnu, es viņam atbildēju ar smaidu.

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000