local-stats-pixel fb-conv-api

Stasts 4.7

32 6

Ir daži kuriem nepatīk, tādi var te nerādīties, un kuriem nepatīk banalitātes, es pat īsti nezinu, gan jav nebūs tik traki....:)

.....Es redzēju, ko tādu, kas mani šokēja līdz sirds dziļumiems. Viens no puišiem, manuprāt, tas bija Rihards, uzmetās virsū Ralfam ,un tā nebija trennincīņa. Izkatījās itkā viņš censtos Ralfu noskūpstīt. Beigās, kaut nedaudz atguvusies no šoka, ieraudzīju, ka Ralfs Rihardu atgrūž. Tas manai sirdij bija kā nomierinājums, taču tā pat nolēmu viņus izsekot uz zali un pavērot, kas tur notiek!?

Devos klusām aiz viņiem, ik pa brīdim ievērojot, ka Ralfs itkā juzdams, kāda klātbūtni, atskatījās. Man nācās kustēties uzmanīgāk nonākot pie zāles, tur bija daudz cilvēku, un bija jāuzmanās, lai mani neviens neievēro.

Uzmanīgi, devos nopakaļ, apstājusies pie zāles durvīm, sāku vērot,kas tur īsti notiek?

Viss izskatījās, ļoti parasti, nu kā jav parastā trenniņā, taču šoreiz manu uzmanību piesaistīja trenneris, kas izskatījās, tāds, nu tāds, takā uzbudināts emotion

Pēc pāris minūtēm, attapos vērojot Ralfa vingrošanas trennera kājstarpi, un ja gribat zināt ,manu viedokli, "tas" izskatījās milzīgs.

Vēlāk tajā pašā naktī pieķēru sevi sapņojam par trenniri, un viņa "mantību". Es biju sevi tā uzbudinājusi, ar visām šīs dienas domām, ka pat nezināju, kur likties, bet beigās atklājās, ka es nemaz......

32 6 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Amm tas tākā īstenībā notika??? 

un ja tā Ralfs ir pilngadīgs??? 

ja nav Trenerim pienākas sods...

Un nakti sapņot par diviem gejiem??? SICK.

5 0 atbildēt

tā vien šķiet, ka tu tur sāki fantazēt, jo atskārti, ka tavs stāsts iet strupceļā

5 0 atbildēt

um...

wtf?

es neiebraucu -_-

tur būtu jālasa iepriekšējās daļas lai saprastu?

:?

-_-

4 0 atbildēt

Jums kas tika litaretura macits,izcelt stasta galveno domu, bet jus tikai to ko izlasat, un vsp gaiodi talak lai sapratsu kas notiek. :mele:

3 0 atbildēt

Tu nemaki iebraukt teksta doma, vai ari esi tikai izlasijis so nodalu...

2 0 atbildēt